YEREL
Giriş Tarihi : 12-03-2024 14:13

Başkan Şerifoğulları, Yeni Dönem Hedeflerini Anlatmaya Devam Ediyor

Başkan Şerifoğulları, Yeni Dönem Hedeflerini Anlatmaya Devam Ediyor

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, vatandaşlara 5 yılda hayata geçirdiği 116 adet yatırımı ve yeni dönemde “Yeni Yüzyılda Elazığ Vizyonu” sloganıyla Elazığ’a kazandıracağı projeleri anlatmaya ve 31 Mart Yerel Seçimleri için destek istemeye devam ediyor.

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında yoğun temposunu sürdüren Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, programlarına ara vermeden devam ediyor.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, İÇİŞLERİ BAKAN YARDIMCISI AKTAŞ VE VALİ TORAMAN’I AĞIRLADI

Başkan Şerifoğulları, İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Aktaş’ı Elazığ Belediyesi’nde konuk etti.

Ziyarete Elazığ Valisi Doç. Dr. Ömer Toraman ve İş İnsanı Sayın Muhittin Kaya da yer aldı.

 

 

Başkan Şerifoğulları ziyarete ilişkin; “İçişleri Bakan Yardımcımız Sayın Mehmet Aktaş, Valimiz Sayın Doç. Dr. Ömer Toraman, İş İnsanı Sayın Muhittin Kaya ve beraberindeki heyeti Belediyemizde ağırladık. Nazik ziyaretlerinden dolayı Sayın Bakan Yardımcımıza ve Valimize teşekkür ediyorum.” ifadesinde bulundu.

 

 

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, FKA, KOSGEB, 2. OSB, TSE VE İL SAĞLIK MÜDÜRLÜKLERİNİ ZİYARET ETTİ

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, teşkilat üyeleri ve Belediye Meclis Üyesi Adaylarının da eşlik ettiği AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, Fırat Kalkınma Ajansı, KOSGEB Müdürlüğü, 2. Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü ve TSE Elazığ Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

 

 

Başkan Şerifoğulları ve beraberindeki heyet daha sonra, Elazığ İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı personel ve Destek Hizmetleri Başkanlığındaki kurum çalışanları ile bir araya geldi.

 

 

Başkan Şerifoğulları ziyaretlerinde 5 yılda hayata geçirdiği 116 adet yatırımı ve yeni dönemde Elazığ’a kazandıracağı nitelikli projeleri anlatarak, destek istedi, talepleri dinledi.

 

 

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, CUMHURİYET MAHALLESİ’NDE

Elazığ belediye Başkanı Şerifoğulları, Cumhuriyet Mahallesi’ndeki Fatih Ahmet Camisi’nde teravih namazı sonrası vatandaşlarla bir araya geldi.

 

 

Ardından, AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı’nın kurduğu stantta mahalle sakinlerine ikramda bulundu.

 

mehmet karakılıçmehmet karakılıç