YEREL
Giriş Tarihi : 22-03-2023 21:02   Güncelleme : 26-03-2023 21:15

Prof. Dr. Açık Müracaatını Yaptı

Prof. Dr. Açık Müracaatını Yaptı

Ak Parti’den milletvekili aday adaylıkları müracaatları sona erdi. Elazığlı İş İnsanı Prof. Dr. Yasemin Açık, Ak Parti‘den Elazığ Milletvekilliği için aday adaylığı resmi müracaatını yaptı.

Geçmişte, Ak Parti’den aday adayı olup listeye girememesine rağmen hiçbir zaman partisini terk etmemiş, kendisinin olmadığı seçimlerde televizyonlarını Ak Parti’ye tahsis etmekle kalmamış diğer basın-yayın kuruluşlarının giderlerini de karşılamış, partisinin misyonundan taviz vermemiş bir isim olan Prof. Dr. Yasemin Açık, sosyal sorumluluk projelerine yönelik destekleri ile de öne çıkan bir isim.

Farklı parti ve oluşumlardan gelen çok cazip siyasi teklifleri reddeden ve siyaseti Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın liderliğindeki, Ak Parti’de “eser siyaseti” olarak  yapma konusunda kararlılığı ve istikrarı, halkın da takdirini kazanan bir özelliği olarak öne çıkmıştı.

İlimizdeki yatırımları yanında değişik şehirlerdeki ticari faaliyetleri ile önemli projeleri hayata geçiren Prof. Dr. Yasemin Açık, girişimciliği, kamudaki tecrübeleri ve özel sektördeki deneyimlerini birleştirerek ilimiz adına da önemli projeleri hayata geçirecek vizyoner bir isim. Bunun en somut göstergesi ise kadın girişimciler ve diğer alanlarda her yıl aldığı sayısız ödüller…

Ak Parti’nin listesine hem güç hem de yeni bir heyecan kazandıracak Prof. Dr. Yasemin Açık’ın adaylığının şahsına ve şehrimize hayırlı olmasını diliyoruz.

elitbahis twitter
AdminAdmin