YEREL
Giriş Tarihi : 05-03-2024 14:10

Başkan Şerifoğulları, Seçim Temposunu Sürdürüyor

Başkan Şerifoğulları, Seçim Temposunu Sürdürüyor

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Elazığ’daki ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Öte yandan Başkan Şerifoğulları, 6 Mart Çarşamba günü Elazığ’a gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı Elazığ’da ağırlamaktan onur ve gurur duyduklarını ifade etti.

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında programlarına ara vermeden devam eden Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, AK Parti 27. Dönem Elazığ Milletvekili Sermin Balık, AK Parti Elazığ Kadın Kolları Başkanı Burcu Tüver, AK Parti Elazığ İl Yönetim Kurulu, AK Parti Elazığ Kadın Kolları Yönetim Kurulu, AK Parti Elazığ Gençlik Kolları Yönetim Kurulu, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri ve Belediye Meclis Üyesi Adayları ile birlikte temaslarına devam etti.

 

 

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, YUNUS EMRE BULVARI’NDAKİ ESNAF VE VATANDAŞLARLA BULUŞTU

Başkan Şerifoğulları, Milletvekili Keleş, 27. Dönem Milletvekili Sermin Balık ve beraberindeki heyetle birlikte ilk olarak, Yunus Emre Bulvarı'nda faaliyet gösteren esnafları ziyaret etti, vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Şerifoğulları, esnaf ve vatandaşların taleplerini dinledi, 5 yıllık süreçte hayata geçirdiği projelerle yeni dönemde gerçekleştireceği çalışmaları anlatarak destek istedi.

Şerifoğulları; “Bizleri, güler yüzleriyle karşılayan Yunus Emre Bulvarı'mızdaki esnaf ve vatandaşlarımıza misafir olduk ve kolaylıklar diledik. Samimi sohbetleri ve destekleri için esnaflarımıza teşekkürlerimi sunuyor, hayırlı işler ve bol, bereketli kazançlar diliyorum.” dedi.

 

 

ODA BAŞKANI ŞİMŞEK; “BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI GÜZEL HİZMETLERDE BULUNDU”

Başkan Şahin Şerifoğulları, Milletvekili Prof. Dr. Keleş ve heyet daha sonra, Elazığ Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Cemal Şimşek ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Oda Başkanı Şimşek; “Başkan Şerifoğulları’na yaklaşan seçimler için başarılar diliyoruz. Nasip olursa kendilerinin ikinci dönemi olacak. İlk dönemde kendileri çok güzel hizmetlerde bulundu ve bu hizmetleri vatandaşlar da takdir ediyor.” dedi.

 

 

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI; “YENİ DÖNEMDE 'YENİ YÜZYILDA ELAZIĞ VİZYONU’MUZU ORTAYA KOYACAĞIZ

Deprem ve pandemi felaketlerine rağmen hiçbir bahanenin ardına sığınmadan Elazığ’a önemli yatırımlar kazandırdıklarını ifade eden Şahin Şerifoğulları; “2019 yılında göreve başladığımız ilk günden itibaren Elazığ’ımız ve hemşehrilerimiz için hizmet aşkı ile çalışmalarımız oldu. Deprem ve pandemi felaketlerine rağmen hiçbir bahanenin ardına sığınmadan, onlarca projemizi yatırıma dönüştürdük. Yeni dönemde de kıymetli hemşehrilerimizin teveccühleri ile “Yeni Yüzyılda Elazığ Vizyonu” sloganı ile birbirinden kıymetli projelerimizi Elazığ’a kazandırıp, aziz şehrimizi bölgede lider il konumuna getirmek için çalışacağız.” ifadesinde bulundu.

 

 

MİLLETVEKİLİ KELEŞ; “YENİ DÖNEMDE DE BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NA DESTEK OLACAĞIZ”

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş; “Başkanımız, 2019 yılında vadettiği projelerin neredeyse tamamını yerine getirdi. Bu yapılan hizmetler, Elazığ için güven duygusu oluşturmuştur. Çünkü yapılacakların teminatıdır. Emek ve hizmet AK Parti’nin işidir. AK Parti, birçok alanda Türkiye’de büyük yatırımlar yaptı. Elazığ’da da Başkanımızın yeni dönemde hayata geçireceği projeler için kendisine destek olacağız.” diye konuştu.

 

 

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, AŞAĞIDEMİRTAŞ MAHALLESİ’NDE

AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, vatandaşlarla buluşmaya devam etti. AK Parti Kadın Kolları Başkanı Burcu Tüver’in de eşlik ettiği Şerifoğulları, Aşağıdemirtaş Mahallesi’nde Yaşar Aydın’ın ev sahipliğinde Elazığlılarla bir araya geldi.

 

 

KADIN KOLLARI BAŞKANI TÜVER; “YENİ DÖNEMDE DE HİZMETE DEVAM”

Başkan Şerifoğulları’nın vadettiği projelerinin %90’lık kısmını yerine getirmesinden gurur duyduklarını ifade eden Kadın Kolları Başkanı Tüver; “Biz kapı kapı, hane hane dolaşmaya ve ilk döneminde söz verdiği projelerin neredeyse tamamını yerine getiren Başkanımız için destek istemeye devam ediyoruz. Yeni dönemde, hemşehrilerimizin desteğiyle Başkanımızın yeniden şehrin Şehrül Emin makamında hizmetine devam edeceğinden şüphemiz yok Allah’ın izniyle.” dedi.

 

 

Başkan Şerifoğulları da Yaşar Aydın başta olmak üzere vatandaşlara teşekkür etti.

 

 

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, ÜNİVERSİTE VE YENİ MAHALLE’DE

Öte yandan AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş ve teşkilat üyelerinin de eşlik ettiği Başkan Şerifoğulları, Üniversite Mahallesi ve Yeni Mahalle’de, vatandaşlarla buluştu.

Şahin Şerifoğulları, tek tek vatandaşlarla tokalaşarak taleplerini dinledi, yeni dönemde Elazığ’a kazandıracağı projeleri anlatarak destekleri için mahalle sakinlerine teşekkür etti.

 

 

MİLLETVEKİLİ PROF. DR. KELEŞ; “DEPREM VE PANDEMİYE RAĞMEN BAŞKANIMIZ SÖZLERİNİ YERİNE GETİRDİ”

Programda konuşan AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş; “Başkanımız, vadettiği projelerin %90’ını yerine getirdi. Şahin Başkanımızın 5 yıllık görev süresi içerisinde depremler ve pandemi yaşandı. Zor bir dönem geçirdik. Bunlara rağmen söz verdiği projelerin yerine getirmesi, Elazığ’a olan sevgisinin bir göstergesidir. Bizler Milletvekili olarak her zaman Başkanımızın yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz.” dedi.

 

 

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI; “ELAZIĞ VİZYONU DİYEREK, ŞEHRİMİZİN HER BÖLGESİNİ AK BELEDİYECİLİKLE İLMEK İLMEK İŞLEYECEĞİZ”

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları; “2019 yılında başladığımız bu kutlu yolda çalışmalarımızı yaparken birçok afetle karşı karşıya kaldık. Ancak hiçbir bahanenin ardına sığınmadık. Biz bu şehre söz verdiysek yaparız dedik, projelerimizi bir bir hayata geçirdik. Altyapı sorununu çözeceğimizi vadettik ve bu sözümüzü tutuyoruz. Fuar ve kongre merkezi, otobüs terminali, meydanlar, yer altı otoparkları yatırımlarımızın yanı sıra Harput’umuzda da kıymetli çalışmalarımız oldu. Dokunmadığımız, hizmet götürmediğimiz bir mahalle kalmadı. Allah’a hamdolsun. Bu dönem çok daha iddialıyız. Yeni Yüzyılda Elazığ Vizyonu diyerek birbirinden kıymetli projelerimizi hayata geçireceğiz. Dirençli Şehirlerde, İstihdam ve Kalkınmada, Ulaşımda, Çevre ve Şehircilikte, Bilim ve Teknolojide, Tarih ve Turizmde, Sosyal Belediyecilikte, Kültür Ve Sanatta, Aile, Kadın ve Çocukta Engelsiz Şehircilikte ve Gençlik ve Sporda Elazığ Vizyonu diyerek, şehrimizin her bölgesini AK Belediyecilikle ilmek ilmek işleyeceğiz.” diye konuştu.

 

 

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI; “HOŞ GELDİNİZ, ŞEREF VERDİNİZ SAYIN CUMHURBAŞKANIM”

Öte yandan AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 6 Mart Çarşamba günü Elazığ’a gelerek Cumhuriyet Meydanı’nda saat 15.30’da Elazığlılarla buluşacak.

Başkan Şerifoğulları, Elazığ’da Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı ağırlamaktan gurur duyacaklarını ifade ederek; “Çarşamba günü müstesna ve özel bir gün.  Çünkü Liderimiz, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Saygıdeğer Recep Tayyip Erdoğan'ı aziz şehrimizde ağırlayacağız. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın kıymetli şahsiyetlerini şehrimizde ağırlayacak olmanın onuru ve gururunu yaşıyoruz. Bütün hemşehrilerimi saat 15.30’da Cumhuriyet Meydanı’na davet ediyorum. Türkiye Yüzyılı'nda, izinde yürüdüğümüz Sayın Cumhurbaşkanımıza ilimize, hoş geldiniz, şeref verdiniz diyorum.” ifadesinde bulundu.

 

 

 

 

 

mehmet karakılıçmehmet karakılıç