YEREL
Giriş Tarihi : 17-05-2023 15:39

Fırat Üniversitesi Malatya’da tanıtıldı

Fırat Üniversitesi Malatya’da tanıtıldı

Üniversitemiz, Anadolu Üniversiteler Birliği tarafından Malatya’da düzenlenen Üniversite Tanıtım Fuarına katıldı.

Birçok üniversitenin katılımıyla Malatya Park AVM’de gerçekleştirilen fuarın açılışına, Malatya Valisi Hulusi ŞAHİN, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet KIZILAY, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Fahrettin GÖKTAŞ, Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih ALTUN, Ardahan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet BİBER, Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman ELMACI, Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet KUL, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bilal ÜSTÜNDAĞ ve davetliler katıldı.

Alanında uzman personel ile düzenlenen fuarlarda yerini alan Üniversitemiz tanıtım standına üniversite adayı gençler ve aileleri yoğun ilgi gösterdi. Standı ziyaret eden üniversite adayı gençler ve ailelerine Üniversitemizin gelişmiş akademik ve fiziki alt yapısı, nitelikli akademik kadrosu, geniş ölçekli bölüm ve programları, kendi alanında Türkiye’nin önde gelen Fakülte, Enstitü, Yüksekokul ve Meslek Yüksekokulları, sosyal tesisleri ve barınma olanakları hakkında bilgilendirmelerde bulunuldu.

Üniversitemizi fuarlarda, Kurumsal İletişim Koordinatörlüğünden Mustafa TANYILDIZI ile Sağlık Hizmetleri MYO öğrencisi Gamze ÖZBEK temsil ettiler.

mehmet karakılıçmehmet karakılıç