YEREL
Giriş Tarihi : 11-03-2024 15:21

Başkan Şerifoğulları, Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor

Başkan Şerifoğulları, Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, seçim temposunu sürdürüyor.

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında yoğun programlarına devam eden Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, ilk olarak Kırklar ve Mustafapaşa Mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Şerifoğulları’na AK Parti Kadın Kolları Başkanı Burcu Tüver, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hasan Çalışkan ve teşkilat üyelerinin de eşlik etti.

 

 

MERKEZ İLÇE BAŞKANI ÇALIŞKAN; “31 MART GECESİ, ZAFER BİZİM”

Programda konuşan AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hasan Çalışkan; “Sizlerin destekleriyle 31 Mart gecesi seçimi yüksek bir oyla alacağız inşallah. Elazığ depreminin ardından tamamen yenilenen Mustafapaşa Mahallesi’nde büyük emekleri olan Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz.” dedi.

 

 

KADIN KOLLARI BAŞKANI TÜVER; “BAŞKANIMIZ SEÇİMİ, BÜYÜK BİR FARKLA ALACAK”

Başkan Şerifoğulları’nın en yüksek oyla seçilmesi adına çalıştıklarını dile getiren AK Parti Kadın Kolları Başkanı Burcu Tüver; “31 Mart’a az bir süre kaldı. Biz biliyoruz ki Şahin Şerifoğulları seçimi büyük bir farkla kazanacak inşallah.  Bizim mücadelemiz bu yönde. Bunun için de her gün mahalle buluşmaları ile gönül köprülerimizi sağlamlaştırmaya devam ediyoruz.” ifadesinde bulundu.

 

 

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI; “KIRKLAR VE MUSTAFAPAŞA MAHALLELERİNE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları; “31 Mart Yerel Seçimleri için kapı kapı geziyor, yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı anlatıyoruz. Gittiğimiz her yerde vatandaşlarımız mahalle buluşmalarını mitinge çeviriyor. Bugün Mustafapaşa ve Kırklar Mahalleleri de kendilerine yakışanı yaptı ve bizlerin yanında oldu, hepinize teşekkür ediyorum. 24 Ocak Depremi'nde Mustafapaşa Mahallesi’nde en büyük yıkımlar gerçekleşti. Depremin hemen akabinde Bakanlarımızla birlikte 35 gün boyunca sahadaydık. Mustafapaşa Mahallesi’nde kentsel dönüşüm uygulamasını da başlattık. Bugün hem afet hem de kentsel dönüşüm konutları sizlere teslim edildi. Gönül rahatlığıyla konutlarınızda ikamet ediyorsunuz. Elazığ depreminin ardından pandemi ve 6 Şubat Depremleri yaşamamıza rağmen her zaman sahadaydık ama ve lakin demeden Elazığ için çalıştık. Yeni dönem için de sizler için de çok güzel projeler hazırladık. Yeni Yüzyılda Elazığ Vizyonu sloganıyla kentsel dönüşümü önemseyeceğiz. Gazi Caddesi’ni yayalaştıracağız, araç filomuzu güçlendireceğiz ve şehrimizin birçok bölgesinde yer altı otoparklarını hayata geçireceğiz. Orduevi’nin altını yer altı otoparkı, üstünü de sizler için yeni bir yaşam alanı olarak tasarlayacağız. Daha bir çok nitelikli projemizi hayata geçireceğiz. Sizler bizlere yeniden bu emaneti teslim ederseniz hiç durmadan ve yorulmadan Elazığ’da aynı anlayışla çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” diye konuştu.

 

 

Daha sonra Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın katılımıyla Palu’da düzenlenen AK Parti Palu İlçe Mitingi'ne katıldı.

 

 

Programa Elazığlı Bakan Yardımcıları Mehmet Aktaş ve Mehmet Sağlam, Elazığ Valisi Doç. Dr. Ömer Toraman, AK Parti Elazığ Milletvekilleri Prof. Dr. Erol Keleş ve Ejder Açıkkapı, AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, AK Parti Palu Belediye Başkan Adayı Vahdettin Demirtaş, il ve ilçe teşkilatı ve vatandaşlar katıldı. 

 

 

İçişleri Bakanı Yerlikaya Palululara seslenerek 22 yılda Palu’ya toplam 11 milyar 724 milyon lira yatırım yaptıklarını dile getirdi.

Mitingin ardından Başkan Şerifoğulları; “Elazığ hazır, Palu hazır, güçlü adımlarla 31 Mart'a ilerliyoruz. İçişleri Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya ve beraberindeki heyet ile birlikte, Palu'daki hemşehrilerimizle buluştuk. İnşallah 1 Nisan sabahı Türkiye Yüzyılı'nda Elazığ’ımız ve Palu’muzu gerçek belediyecilik zaferi ile taçlandıracağız.” dedi.

 

 

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, ELAZIĞSPOR’UN GALİBİYET COŞKUSUNA ORTAK OLDU

Şahin Şerifoğulları, Elazığspor’un “O Sene Bu Sene” sloganıyla sürdürdüğü lig mücadelesinde büyük bir öneme sahip olan Karşıyaka maçının tüm biletlerini satın almış ve stadyumda taraftar desteğinin temsilcimizin yanında olmasını sağlamıştı.

Başkan Şerifoğulları’nın tribünden izlediği karşılaşmada temsilcimiz taraftarının da desteği ile mücadeleyi 3-2 kazandı. Maçın ardından Başkan Şerifoğulları, futbolcularla ve taraftarlarla birlikte galibiyet kutlamasına ortak oldu. Şerifoğulları, zorlu mücadelede galip gelen futbolcular ve teknik heyeti kutlarken, 90 dakika boyunca desteklerini esirgemeyen taraftarlara teşekkür etti.

 

 

Başkan Şahin Şerifoğulları, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Burcu Tüver ve teşkilat üyeleri ile birlikte, Rüstempaşa Mahallesi’nde ikamet eden Gültekin Çelik’in ev sahipliğinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Kadın Kolları Başkanı Tüver; “Şahin Başkanımızın bu dönem ustalık dönemi olacak. Bu ustalık dönemi için kapı kapı geziyor ve vatandaşlarımızdan Başkanımıza destek için söz alıyoruz. Rüstempaşa Mahallesi de Başkanımızın her zaman arkasında Allah’ın izniyle.” dedi.

5 yıllık görev süresinde hayata geçirdiği yatırımları anlatan Başkan Şerifoğulları da yeni dönemde Elazığ’a kazandıracakları projeleri anlattı.

 

 

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, SÜRSÜRÜ MAHALLESİ’NDE

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, İçişleri Bakan Yardımcısı Elazığlı Mehmet Aktaş ve AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş ile birlikte, teravih namazının ardından Sürsürü Mahallesi’nde ikamet eden vatandaşlarla bir araya geldi.

Şerifoğulları, Aktaş ve Keleş, vatandaşların Ramazan-ı Şerif’ini kutladı ve AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı’nın kurduğu stantta mahalle sakinlerine ikramda bulundu.

 

 

mehmet karakılıçmehmet karakılıç