YEREL
Giriş Tarihi : 04-09-2023 23:04

Elazığ Bilim Teknik ve İnovasyon Kolejinden büyük başarı

Elazığ Bilim Teknik ve İnovasyon Kolejinden büyük başarı

Elazığ Bilim Teknik ve İnovasyon Kolej 2023 Mezunları, Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı (YKS) yerleştirme sonuçlarının açıklanmasıyla başarılarını taçlandırdı.

2023 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) yerleştirme sonuçlarına göre Elazığ Bilim Teknik ve İnovasyon Kolejinden 2022-2023 eğitim-öğretim yılında mezun olan öğrencilerden Hukuk Fakültesine, Mimarlık ve  Mühendislik Fakültelerine,  İktisat-İdari ve Sosyal Bilimler fakültelerine öğrenci çeşitli üniversitelerin farklı fakültelerine girmeye hak kazandı.

 “Hepimiz için gurur kaynağı olan bir tablo çıkmıştır”

Sonuçlarla ilgili açıklamalarda bulunan Elazığ Bilim Teknik ve İnovasyon Koleji  Müdürü Hakan Kamaç, “Kuruluşunun 4. yılını 2022-2023 eğitim-öğretim yılı ile tamamlayan Elazığ Bilim Teknik ve İnovasyon Koleji olarak Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı’nda bu yıl da üstün bir başarı elde etmenin gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Pandeminin ardından deprem sürecinden kaynaklanan bütün sorunlara rağmen gerek idareci ve öğrencilerimiz gerekse öğrenci ve velilerimiz ortaya konulan hedeflerden şaşmadan çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdürmüş ve ortaya hepimiz için gurur kaynağı olan bir tablo çıkmıştır. Bu süreçleri doğru yöneten kurumlarımız öğrencilerimizin başarısında önemli rol oynamıştır. Yoğun akademik çalışmaları sonucunda öğrencilerimiz Türkiye’nin prestijli üniversitelerine yerleşerek başarımızı taçlandırmışlardır. Emek ve çabalarından ötürü tüm idareci, öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik eder özverilerinden dolayı velilerimize teşekkür ederim” dedi.

AdminAdmin