YEREL
Giriş Tarihi : 10-10-2023 17:59

Başkan Şerifoğulları, Çalışma Sahalarında İncelemede Bulundu

Başkan Şerifoğulları, Çalışma Sahalarında İncelemede Bulundu

 

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Elazığ’a kazandırılan yatırımlar ve devam eden inşa çalışmaları sahalarında incelemelerde bulundu.

2019 Yerel Seçimleri'nin ardından gönül, hizmet ve eser belediyeciliği yolculuğuna başlayan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Elazığ’ın gelecek on yıllarını planlayarak, projeleri yatırıma dönüştürmeyi ve şehri emin adımlarla geleceğe taşımayı sürdürüyor.

Başkan Şerifoğulları’nın 11 Ana Başlıkta 100 Projesi kapsamında altyapıdan üstyapıya, kültürden sanata, çevresel yatırımlardan spora kadar büyük bir değişim yaşayan Elazığ’da, Elazığ Belediyesi’nin çalışmaları ve yatırımları bütün hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda Başkan Şerifoğulları, Elazığ Belediyesi tarafından tamamlanan yatırım alanları ve devam eden çalışma sahalarında incelemelerde bulundu.

 

 

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, ALTYAPI YENİLEME ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

Elazığ Belediyesi birim müdürlerinin de eşlik ettiği Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, ilk olarak Elazığ’ın en önemli problemi olarak görülen altyapı sorununa neşter vuracak olan altyapı yenileme çalışmalarını yerinde inceleyerek bilgi aldı. İçme suyu, kanalizasyon hattı ve yağmur suyu hattı çalışmalarının tamamlanmasıyla yenilecek olan altyapı ile Elazığ’ın kronikleşmiş sorunlarından bir tanesi daha çözüme kavuşturulmuş olacak.

 

 

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, ŞEHRİN DÖRT BİR YANINDA HİZMETE SUNULAN YAŞAM ALANLARINI VE PARKLARI ZİYARET ETTİ

Başkan Şahin Şerifoğulları, şehrin dört bir yanında hizmete sunulan yaşam alanlarını ve parklar ile yapımı süren Akpınar Mahallesi Yeni Yaşam Alanı ve Rekreasyon Projesi çalışma sahasını ziyaret etti. Daha yeşil bir Elazığ hedefiyle şehre kazandırılan yepyeni yaşam alanları ve parklarda vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Şerifoğulları, daha sonra Akpınar Mahallesi’nde yaklaşık 10.000 metrekarelik alan üzerinde oluşturulmaya devam eden ve vatandaşların uzun yıllar kullanabileceği kalıcı eserler arasında yer alacak olan çalışma sahasında incelemelerde bulundu.

Akpınar Mahallesi başta olmak üzere Sarayatik, Kültür ile Çarşı Mahallelerinin bağlandığı kavşak bir noktada bulunacak yaşam alanı bünyesinde yürüyüş ve bisiklet yolları, kaskatlı havuzlar, amfitiyatro, kafeterya, çocuk oyun grupları, kameriyeler, fitness alanları ve pergolalar ile oturma alanları yer alacak. 

 

 

SPOR VE YAŞAM KOMPLEKSİ, BÖLGEYE ÖNEMLİ KATKI SUNACAK

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Aksaray ve Hicret Mahalleleri arasında yer alan toplam 100 bin metrekare alanda oluşturulan Spor ve Yaşam Kompleksi inşa çalışma alanında da incelemelerde bulunarak, bilgiler aldı.

Kapalı spor salonu, atletizm pisti, futbol sahası, yürüyüş yolu gibi donatıların yer alacağı Spor ve Yaşam Kompleksi, bölgeye tam bir cazibe merkezi kimliği kazandırmış olacak.

 

 

ELAZIĞ MİNİBÜSÇÜLER SİTESİ İNŞA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Karşıyaka Mahallesi’nde yapımı devam eden Elazığ Minibüsçüler Sitesi’nin inşa çalışmalarını da yerinde inceleyen Başkan Şahin Şerifoğulları, bilgiler aldı. 10 dönümlük alan üzerinde hayat bulacak olan Minibüsçüler Sitesi’nde 26 dükkan da yer alacak.

 

 

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, YOL VE BULVAR ÇALIŞMALARINI DA İNCELEDİ

Öte yandan Elazığ’da modern, kaliteli ve konforlu bir ulaşım ağı oluşturma hedefi doğrultusunda bir yandan yeni cadde ve bulvarlar hizmete sunulurken bir yandan da mevcut yollarda genişletme ve yeni yol yapım çalışmaları gerçekleştiriliyor. Bu kapsamda Başkan Şerifoğulları, yapımı tamamlanan yeni yollar ve bulvarlar ile yapım çalışmaları süren yollarda incelemede bulunarak bilgiler aldı.

 

 

“YÜKSEK İDEALLERİMİZİN FARKINDA OLARAK AZİZ ŞEHRİMİZİ GELECEĞE TAŞIMAYA DEVAM EDİYORUZ”

Temaslarının ardından açıklamalarda bulunan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları; “Görev süremizin ilk gününden itibaren kıymetli hemşehrilerimize ve aziz şehrimiz Elazığ’ımıza hizmet etmenin gayreti içerisinde aşkla çalışarak bugünlere kadar geldik. Şehrimizin temel problemlerini göz önünde bulundurarak, insanımızın ihtiyaçları ve beklentilerini karşılama doğrultusunda, Elazığ’ımızın gelecek vizyonuna değer katan birbirinden kıymetli yatırımlarımızı hayata geçirerek; hizmet, eser ve gönül belediyeciliği ile bu kutlu yolda yürümeye devam ediyoruz. Bu kapsamda bugüne kadar gerçekleştirdiğimiz yatırımlarımızı ve devam eden çalışmalarımızı birim müdürlerimiz ile birlikte inceleyerek yapım aşamalarıyla ilgili bilgiler aldık. Elazığ Belediyesi olarak bütün birimlerimizle bütün personelimizle sahadayız ve şehrimizin geleceğine yönelik yaptığımız yatırımlarımıza yenilerinin eklenmesi adına gece gündüz, mesai mefhumu gözetmeden, yorulmadan çalışmaya devam ediyoruz. Altyapıdan üstyapıya, kültürden sanata, spordan ulaşıma kadar her alanda hemşehrilerimizin hak ettiği hizmetleri hayata geçirdik ve geçirmeye devam edeceğiz. Sorumluluğumuzun ve yüksek ideallerimizin farkında olarak aziz şehrimizi her geçen gün daha da yukarılara taşımaya devam edeceğiz inşallah.” dedi

 

 

mehmet karakılıçmehmet karakılıç