YEREL
Giriş Tarihi : 25-12-2022 21:34

DR. FATİH ERBAKAN ELAZIĞ’A GELDİ

DR. FATİH ERBAKAN ELAZIĞ’A GELDİ

Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkanı Dr. Fatih ERBAKAN partisinin genel kurul toplantısına katılmak ve bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Elazığ’a geldi.

Genel Başkan Erbakan Elazığ Havalimanı’nda Elazığ İl Başkanı Ömer ATEŞ, Yönetim Kurulu ve partilileri tarafından karşılandı.Dr. ERBAKAN, Gazi Caddesi’nde esnaf ve vatandaşlarla görüştü…

*“HÜNKÂR MAHFİLİMİZ, MİLLÎ GÖRÜŞÜN KALESİ ELAZIĞIMIZ’DA YENİDEN REFAH ÇIKACAK!..”

Gazi Caddesi’nde vatandaşlara seslenen Genel Başkan Fatih ERBAKAN; “Değerli Elazığlılara en içten teşekkürlerimizi arz ediyoruz. Cenab-ı Allah bugün Elazığ’da gerçekleştireceğimiz il kongremizi ve programlarımızı en büyük hayırlara vesile kılsın. Hünkâr mahfilimiz Elazığ’ımızda millî görüşün, Yeniden Refah Partisi’nin en büyük zaferlerine vesile kılsın inşallah. Üçüncü büyük şahlanışı önümüzdeki sene yapılacak olan 2023 seçimlerinde inşallah gerçekleştireceğiz. Birinci şahlanış birinci büyük kongreyle oldu, ikinci şahlanış ikinci büyük kongreyle oldu. Ve üçüncü büyük şahlanışta inşallah seçimlerde olacak. Milletimizin teveccühüyle, ferasetiyle bu fedakâr teşkilatlarımızın gayretleriyle Cenab-ı Allah’ın yardımıyla hem hünkâr mahfilimiz Elazığ’ımızda, millî görüşün kalesi Elazığ’ımızda hem de bütün Türkiye’de sandıklarda Yeniden Refah çıkacak. Yeniden geleceğiz ve inşallah paylaşımda adaleti, yönetimde adaleti, yargıda adaleti hâkim kılarak bu aziz milleti maddi ve manevi sıkıntılarından yine millî görüşle, yine refahla kurtaracağız Allah’ın izniyle.” İfadelerini kullandı.

 

AdminAdmin