YEREL
Giriş Tarihi : 03-04-2023 11:09

İHH'dan ramazan yardımları

İHH'dan ramazan yardımları

İHH Elazığ İnsani Yardım Derneği Ramazan ayı dolayısıyla bir yandan deprem bölgelerindeki faaliyetlerini sürdürürken bir yandan da Elazığ'da bulunan fakir, muhacir ve depremzedelere yönelik yardımlarını devam ettiriyor.

İHH Elazığ Şubesine hayırseverler tarafından ulaştırılan malzemelerden oluşturulan gıda paketleri ve unlar dernek binasına gelemeyen ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.

Yapılan yardımlar hakkında bir değerlendirmede bulunan İHH Elazığ İnsani Yardım Derneği Başkanı Erdal Altunbaş, Ramazan ayı dolayısıyla dernek binasına gelemeyen ihtiyaç sahiplerine emanetlerini kendilerinin ulaştırdığını belirterek, Elazığ’daki yetim ve muhacirlerin yanında depremzedelere de yardımları ulaştırdıklarını kaydetti. Deprem bölgesinde ilk günden buyana çalışmalar gerçekleştirdiklerini, Malatya’da halen aşevlerinin iftar ve sahurda 1.400/1.500 kişiye yemek çıkarmaya devam ettiğini vurguladı. Merkezin yanında ilçelerde bulunan şubelerinde benzeri faaliyetleri gerçekleştirmeye devam ettiklerini belirten Altunbaş, hayırseverlerden gelen bağışları ihtiyaç sahiplerine ulaştırmada veren el ile alan el arasında köprü olmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

mehmet karakılıçmehmet karakılıç