YEREL
Giriş Tarihi : 27-07-2023 16:28   Güncelleme : 12-08-2023 03:04

ELAZIĞ BELEDİYESİ KAPALI SEMT PAZARI’NA ÇAYDAÇIRA SAKİNLERİNDEN TAM NOT

ELAZIĞ BELEDİYESİ KAPALI SEMT PAZARI’NA ÇAYDAÇIRA SAKİNLERİNDEN TAM NOT

Elazığ Belediyesi’nin, vatandaşların talebi üzerine 3 bin 520 metrekare alan üzerinde inşa ederek hizmete sunduğu yeni Çaydaçıra Semt Pazarı, mahalle sakinlerine büyük kolaylık sağladığı

Elazığ Belediyesi’nin, vatandaşların talebi üzerine 3 bin 520 metrekare alan üzerinde inşa ederek hizmete sunduğu yeni Çaydaçıra Semt Pazarı, mahalle sakinlerine büyük kolaylık sağladığı için vatandaşlardan beğeni topluyor.

Salı günleri Kent-Köy Yeni Yaşam Alanı yanında kurulan semt pazarının, her geçen gün daha fazla insanın yerleştiği Çaydaçıra Mahallesi sakinleri açısından büyük kolaylık sağladığını belirten vatandaşlar, talepleri doğrultusunda hızlıca hayata geçirilen pazar hizmeti için Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na teşekkür ettiler.

betkom

HİJYENİK ORTAMDA ALIŞVERİŞ İMKANI SUNUYOR

Kent-Köy Yaşam Alanı, yeni bağlantı yolları, imar yolları, semt kütüphanesi, spor merkezleri, yeşil alan ve parklar gibi modern belediyecilik hizmetleriyle buluşturulan Çaydaçıra Mahallesi, 138 adet satış birimi ve lavaboların yer aldığı, çelik konstrüksiyon ile yapılan konforlu pazar yeriyle hem pazarcı esnafının hem de mahalle sakinlerinin son derece hijyenik bir ortamda alışveriş yapmasına imkan sağlıyor.

ÇAYDAÇIRA MAHALLE MUHTARI HIDIR TÜRKMEN: “MAHALLE SAKİNLERİNİN TALEBİYDİ HIZLICA HAYATA GEÇİRİLDİ”

Şehrin kalabalık mahalleleri arasında yer alan ve belediyecilik hizmetleriyle modern bir yerleşim birimine dönüştürülen Çaydaçıra Mahallesi’nin, önemli bir ihtiyacının daha giderildiğini aktaran Çaydaçıra Mahalle Muhtarı Hıdır Türkmen, mahallelerinin belediye hizmetleriyle hızlı bir değişim-dönüşüm yaşadığını belirtti.

 “MAHALLEMİZE YAKIŞIR BİR PAZAR YERİ YAPILDI”      

Deprem süreçlerinin yoğunluğuna rağmen Başkan Şerifoğulları’nın hiçbir belediye hizmetini aksatmadığını aktaran Muhtar Türkmen, mahalle sakinlerinin beklentisini karşılayan, temiz, konforlu bir pazar yerinin yapıldığını kaydetti. Çaydaçıra Mahallesi’nin genel olarak yapılan hizmetlerden memnun olduğunu aktaran Türkmen, özellikle yaz akşamları Kent-Köy Yaşam Alanı, parklar ve diğer sosyal alanların vatandaşların sıklıkla kullandığı yerler olduğunu vurguladı.

Mahalle içerisindeki bulvar ve bağlantı noktalarının sürücüler açısından kaliteli ve güvenilir bir şekilde yapıldığını aktaran Türkmen, Başkan Şerifoğulları’nın genç ve çalışkan bir Belediye Başkanı olduğunu ve kendisiyle koordineli bir şekilde çalıştıklarını ifade etti.

mehmet karakılıçmehmet karakılıç