YEREL
Giriş Tarihi : 12-10-2023 10:43

FÜ'de Öğrencilere Uyum Eğitimi Verildi

FÜ'de Öğrencilere Uyum Eğitimi Verildi

Fırat Üniversitesinde 2023-2024 Akademik Yılı Uyum Eğitimleri Programı gerçekleşti.

Programda Fırat Üniversitesine yeni başlayan öğrencilere üniversite hakkında çeşitli bilgiler aktarıldı.

Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa; Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin GÖKTAŞ, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Bilal ÜSTÜNDAĞ, Prof. Dr. Soner ÖZGEN, Prof. Dr. Mehmet YILMAZ, öğretim üyeleri, daire başkanları, merkez müdürleri ve öğrenciler katıldı.

Üniversiteye yeni başlayan öğrencilere ilk dersi Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin GÖKTAŞ verdi. Rektör Prof. Dr. GÖKTAŞ, Zamanın Önemi, Başarının Sırrı ile İyilik ve Örnek Davranışlar konularında öğrencilere çeşitli bilgiler verdi.

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin GÖKTAŞ, Fırat Üniversitesi yöneticileri olarak üniversitemize yeni başlayan öğrencilere rehber olmak ve öğrencilerin yolunu aydınlatmak için bu programın düzenlendiğini belirterek, yeni eğitim öğretim yılının tüm öğrenciler, akademik ve idari personele hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.

Rektör Prof. Dr. GÖKTAŞ’ın konuşmasının ardından, Üniversitemiz Öğrenci Koordinatörü Doç. Dr. Mustafa SAVCI, Öğrenci İşleri Daire Başkanı Salih YİĞİT, Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Ferit ALDIM, Uluslararası İlişkiler ve ERASMUS Koordinatörü Doç. Dr. İzzet TAŞAR, FÜSEM Müdürü Doç. Dr. İlyas SOMUNKIRAN, Kariyer Merkezi Müdürü Doç. Dr. Muhammed ZİNCİRLİ, Güvenlik Müdürü Mehmet GÜL, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığından uzmanlar ile Sağlık Bilimleri Fakültesi’nden Dr. Öğr. Üyesi Filiz ERSÖĞÜTÇÜ görev ve yetki alanları ile ilgili öğrencileri bilgilendirdi.

Uyum etkinliğine katılan öğrenciler ise, ilk defa duydukları ve Fırat Üniversitesi’ni özel kılan yönlerinden çok etkilendiklerini ve eğitim-öğretimin işleyişi ile ilgili bilgilendirilmelerinin ise önemli ve işlerine çok yarayacağını belirttiler.

 

mehmet karakılıçmehmet karakılıç