YEREL
Giriş Tarihi : 27-07-2023 10:03   Güncelleme : 12-08-2023 02:34

BAŞKAN DEMİRCİ: İLİMİZDE İSTİHDAMI SAĞLAYACAĞIZ

BAŞKAN DEMİRCİ: İLİMİZDE İSTİHDAMI SAĞLAYACAĞIZ

Birçok sektörde istihdam alanında büyük atılım sağlayan; Ziver Holding, Elazığ’da yeni bir iş merkezi projesinin temelini attı.

Ziver Holding, hizmet sektörlerini büyütmeye devam ederek; Elazığ’da da istihdam alanında yeni projelere imza atmaya devam ediyor. Hizmet noktasında Türkiye’de isminden söz ettiren Ziver Holding, Elazığ’ın gelişimine de katkı sağlıyor.

DEMİRCİ: VİZYONUMUZU TEMSİL EDEN BİR İŞ MERKEZİMİZİN TEMELLERİNİ ATMANIN HOŞNUTLUĞU İÇERİSİNDEYİM

tarafbetgiris.info

Ziver Holding Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Demirci, iş sahalarının ve bünyesinde bulundurdukları sektörlerin istihdama büyük katkı sağladığını söyleyerek; “Geldiğimiz nokta, ulaştığımız büyüklük ve ileriye yönelik hedeflerimiz ile birlikte, vizyonumuzu temsil eden bir iş merkezimizin temellerini atmanın hoşnutluğu içerisindeyim. Elazığ’ın istihdam alanında farklılıklara ihtiyaç duyduğunu biliyoruz. Ziver Holding olarak; memleketimde ki her bir vatandaşa gerekli hizmeti vermek benim için son derece önemli bir husustur.Tüm çalışmalarımızda olduğu gibi bu süreçte de çok özenli çalıştık ve özel bir yapı ortaya koymaya odaklandık. Tüm sektörlerimizde olduğu gibi temelini atmış bulunduğumuz iş merkezimizi de son derece profesyonel ekip ile çalışarak sürdürülebilir hizmeti esas kıldık” şeklinde konuştu.

DEMİRCİ: HİZMET VARSA İSTİHDAM VAR DEMEKTİR

Elazığ’da istihdam alanında ki sorunları ortadan kaldırmayı hedeflediklerini vurgulayan Başkan Demirci; “Elazığlı olarak ilimizde ki istihdam sorununa hâkim bir iş insanı olarak memleketime hizmet etmekten son derece mutluyum. Hemşehrilerimin istihdam alanındaki sorunlarını yakınen biliyor ve bu hususta elimden geleni Elazığ için yapıyorum.Yeni projemiz olan İş Merkezimizin temellerini atarak ileriye dönük profesyonel adımlar atıyoruz. Her hususta Elazığ için elimden geleni yapacağım. Hizmet varsa istihdam var demektir. Biz de istihdam alanında her türlü hizmeti sunacağız. Ülkemize ve ilimize hayırlı olsun” dedi.

 

mehmet karakılıçmehmet karakılıç