YEREL
Giriş Tarihi : 20-07-2023 14:13   Güncelleme : 12-08-2023 03:51

İyilik Evi’nde Eğitim Gören Minikler Harput’taki Müzeleri Gezdiler

İyilik Evi’nde Eğitim Gören Minikler Harput’taki Müzeleri Gezdiler

Elazığ Belediyesi tarafından Hicret Mahallesi’nde hizmete sunulan İyilik Evi'nde eğitim gören minik öğrenciler Elazığ Belediyesi tarafından Harput’ta hizmete sunulan müzeleri gezdiler.

Elazığ Belediyesi tarafından Hicret Mahallesi’nde hizmete sunulan İyilik Evi'nde eğitim gören öğrenciler, Elazığ Belediyesi tarafından Harput’ta tamamlanarak vatandaşın hizmetine sunulan müzeleri gezdiler.

betandyou

İlk olarak Basın Müzesi’ni gezen minikler Basın Müzesi’ndeki baskı kalıpları, matbaa, haberleşme araçları, gazete ve dergileri görünce şaşkınlıklarını gizleyemediler.

Daha sonra Cam seyir Terası’nı, Hoca Hasan Hamamı’nı gezen minikler son olarak ve Musiki Müzesi’ni ziyaret ettiler.

Gezi programı İyilik Evi'nde eğitim gören öğrencilerin proje alanlarında hatıra fotoğrafı çekilmesi ile son buldu.

EĞİTMENLERDEN BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NA TEŞEKKÜR

Hayata geçirilen müzeleri çok beğendiklerini ifade eden eğitmenler Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler.

 “Bugün Şahin Başkanımızın bize sunduğu imkan ile Harput’ta Elazığ Belediyesi tarafından hayata gerilen proje alanlarını öğrencilerimizle gezdik. İlk olarak Basın Müzesi'ni gezdik. Sonra Cam Seyir terasını ve diğer proje alanlarını gezdik. Başkanımıza bize sunduğu bu imkanlardan dolayı çok teşekkür ediyoruz. Öğrencilerimiz bu projeleri çok sevdiler. Sevdikleri gözlerindeki ışıktan anlaşılıyor.”

mehmet karakılıçmehmet karakılıç