YEREL
Giriş Tarihi : 23-07-2023 19:07   Güncelleme : 12-08-2023 03:39

24 TEMMUZ GAZETECİLER VE BASIN BAYRAMI MESAJI

24 TEMMUZ GAZETECİLER VE BASIN BAYRAMI MESAJI

Kamuoyunun; gerçek, doğru ve güvenilir bilgiler içeren haberlere ulaşmasını sağlayan ve demokrasinin en temel unsurlarından biri olan basın, gazetecilik ilkeleri ve meslek ahlakına bağlı kalıp, hassasiyetle görevini icra etmektedir.

Gelişmiş demokrasilerde önemli bir kamusal güç olarak kabul edilen, toplumun geniş kesimlerini etkileyerek yönlendirebilen basınımız, haber alma hakkının korunması, kamuoyunda farkındalık oluşturulması, her türlü yapıcı fikrin dile getirilmesi ve olgunlaşması süreçlerinde önemli bir misyon üstleniyor.

trbet

Şehrimizdeki güzide basın kuruluşlarımız ve değerli gazetecilerimiz; ilkeli, tarafsız yayınları, doğru ve güvenilir haberleriyle hemşehrilerimizin sorun ve taleplerini gündeme getirerek çözüm önerileri sunuyor ve şehrimizin kalkınmasında söz sahibi olarak sorumluluk bilinciyle hareket edip Elazığ’ın gelişimi ve değişimine katkı sunuyor.

Tüm şartlar altında büyük bir gayret ve özveri ile görevlerini icra eden bütün basın emekçilerinin 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı tebrik ediyor, kendilerine çalışmalarında başarılar diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

AdminAdmin