YEREL
Giriş Tarihi : 30-12-2022 17:12

FIRAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. FAHRETTİN GÖKTAŞ’IN YENİ YIL MESAJI

FIRAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. FAHRETTİN GÖKTAŞ’IN YENİ YIL MESAJI

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Rektör Prof. Dr. Göktaş mesajında şu ifadelere yer verdi;

Hayata dair acı ve tatlı olaylarıyla, sevinçleri ve hüzünleriyle bir yılı daha geride bırakıp yeni bir yıla, yeni umutlarla girmenin heyecanını yaşamaktayız. Öncelikle 2023 yılının ülkemiz, milletimiz ve tüm insanlık için hayırlı bir yıl olmasını; ülkemizde ve yeryüzünde birlik ve beraberliğe, kardeşliğe ve dayanışmaya vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.

Başarılarla ve örnek projelerle, refah içinde, geleceğe emin adımlarla yürüyüp, birbirinden önemli işlere imza atacağımız yeni bir yıl olmasını diliyorum.

2022 yılı üniversitemizin birçok alanda önemli başarılara imza attığı bir yıl oldu. Araştırma Üniversiteleri sıralamasında 17. sıraya kadar yükseldiğimiz 2022 yılında, başarımızı bir önceki yıla göre artırmanın büyük mutluluğunu yaşadık. Şimdi hedefimiz 2023 yılında bu sıralamamızı daha üst basamaklara yükseltmek olacaktır.

Akademik, kültürel ve sanatsal alanlarda göstermiş olduğu başarılarla ivmesini her geçen gün artıran üniversitemizin, 2023 yılında çok daha başarılı bir yıl geçireceğine olan inancım sonsuzdur. Başarılarla ve örnek projelerle, refah içinde, geleceğe emin adımlarla yürüyüp, birbirinden önemli işlere imza atacağımız yeni bir yıl olmasını en içten dileklerimle temenni ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle acılarıyla, sevinçleriyle bir yılı daha geride bırakırken; tüm ulusumuzun 2023 yılını en içten dileklerimle kutluyor, yeni yılın üniversitemize, Elazığ’a, ülkemize ve tüm insanlığa barış, sağlık, mutluluk, huzur ve başarı getirmesini diliyorum.

mehmet karakılıçmehmet karakılıç