YEREL
Giriş Tarihi : 28-09-2022 22:22

Türk Eğitim Sen Elazığ Şubesi Twitter’da Gündem Çalışması Yapacak

Türk Eğitim Sen Elazığ Şubesi Twitter’da Gündem Çalışması Yapacak

Türk Eğitim Sen Elazığ Şubesi yeni bir promosyon anlaşması için bu akşam 20.23’de #elazigmempromosyon etiketiyle Twitter’da gündem çalışması yapacak.

Türk Eğitim Sen Elazığ Şubesi, banka promosyon anlaşmalarının revize edilmesi ve güncelleme yapmayan bankaların anlaşmalarının feshedilmesine yönelik gündem çalışması yapacak.

Türkiye’nin en düşük miktarlı promosyon anlaşmalarının iptal edilip, bütün ilçelerinde dahil olduğu yeni bir promosyon anlaşması için yapılacak olan hashtag çalışması 20.23’de #elazigmempromosyon etiketiyle twitter’da yapılacak.

Türk Eğitim Sen Elazığ Şube Başkanı Fatih Murat Taşkın hashtag çalışmasına ile ilgili yaptığı açıklamada: “Elazığ MEM'in hali hazırda devam eden promosyon anlaşmaları (2 ayrı anlaşma) Türkiye'nin en düşük miktarlı promosyon anlaşmalarıdır. Çok daha yüksek miktardaki anlaşmalar bile diğer kurumlar tarafından güncellenmiş ya da iptal edilmişken, biz neyi bekliyoruz? Elazığ'ın neredeyse tüm ilçelerinde eğitim çalışanlarının kahir ekseriyeti Elazığ Merkez'e gidiş geliş yapıyor. Bu yönüyle de ilçelerde çalışan arkadaşlarımız haklı olarak il MEM ile aynı anlaşmaya dahil olmak istiyor.” dedi.

AdminAdmin