YEREL
Giriş Tarihi : 07-03-2024 19:52

Başkan Adayı Septioğlu: Elazığ’a Hizmet İçin Aday Olduk

Başkan Adayı Septioğlu: Elazığ’a Hizmet İçin Aday Olduk

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu seçim çalışmaları kapsamında Hilalkent Mahallesi’nde vatandaşları ziyaret etti. Ziyaretleri sırasında konuşan Septioğlu, 31 Mart’tan sonar Elazığ’ı hak ettiği hizmetlere kavuşturacaklarını söyledi.

31 Mart yerel seçimlerinde Yeniden Refah Partisi’nden Elazığ Belediye Başkanlığına aday olan Faruk Septioğlu seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor. Septioğlu bu kapsamda beraberindeki heyet ile birlikte Hilalkent Mahallesi’nde vatandaşlar ile bir araya gelerek sorun ve talepleri dinledi.

 

 

Hilalkent Mahallesi’nde vatandaşlara seslenen Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, Elazığ’ın sorunlarını çözmek ve Elazığ’a hizmet etmek için aday olduklarını söyledi.

Septioğlu, ve 31 Mart tarihinden sonra Elazığ’ı hak ettiği hizmetlere kavuşturacaklarını ve Yeniden Refah Partisi Belediyeciliği ile tanıştıracaklarını belirterek: “Tüm gücümüzle haykırıyoruz. Yeter artık bu milleti aldatmayın. Artık müsaade etmeyeceğiz. Hakkı, hukuku, adaleti tesis etmek için biz geliyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde, toplumun tüm kesimlerini kucaklayarak, şehrimizi hak ve adalet çizgisinde, israftan uzak hak ettiği hizmetlerle buluşturacak, sorunlarına çözüm oluşturacağız” dedi.

 

 

AdminAdmin