YEREL
Giriş Tarihi : 17-10-2022 23:09

“Müdürümüz Mümtaz Çelik Görevine iade Edilsin”

“Müdürümüz Mümtaz Çelik Görevine iade Edilsin”

Elazığ Şeker Fabrikası işçileri ve çiftçiler, görevden alındığı iddia edilen şeker fabrikası Müdürü Mümtaz Çelik için bir araya gelerek açıklamalarda bulundular.

KARAÇİL: GÖREVİNİN BAŞINDA KALMASINI İSTİYORUZ

Şeker İş Elazığ Şube Başkanı Aşkın Karaçil, Elazığ Şeker fabrikasına ivme kazandıran Çelik’in görevde kalmasını istiyoruz” dedi.

Karaçil, “Mümtaz Çelik Elazığ Şeker Fabrikasına ivme kazandıran gece gündüz demeden mesai gözetmeden fabrikada yatıp kalkan, fabrikanın gelişmesi için, Türkiye’nin ekonomisini katkı sağlamak için gece gündüz çalışan müdürümüz. Mümtaz Çelik’in işçiler ve çiftçiler olarak görevinin başında kalmasını istiyoruz” dedi.

BAĞLAR: HİÇBİRİMİZ BİLMİYORUZ

Şeker Fabrikasından Emekli Din Görevlisi Kamer Bağlar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a seslendi.

Bağlar, “Bu müdürü bu kadar çalışkan insanı, faydalı yararlı olan insanı niçin görevinden alındığını bilmek istiyoruz. Manevi değerlerine bağlı olan helal ve haramı bilen bir insan neden görevden alındı? Cumhurbaşkanımdan rica ediyorum Allah rızası için bunu bir araştırsın. Sebebinin ne olduğunu hiçbirimiz bilmiyoruz” dedi.

KAYA: ELAZIĞ’A CAN KATTI

Elazığ Pancar Ekicileri Yönetim Kurulu Üyesi Yunus Kaya ev ev, köy köy gezen Müdür Çelik bugüne kadar fabrikada 32 bin ton üretilen şeker üretimini, 300 bin tona çıkardı” dedi.

Kaya, “Değerli müdürümüzü istiyoruz. Daha önceki müdürleri iyi tanıdık gördük. Gelmiş geçmiş bütün müdürler bütün amirler hepsi burayı kapatmaya geldiler. Hiçbiri buraya can katmadı. Ama müdürümüz Mümtaz Bey hem fabrikamıza hem çiftçimize hem Elazığ’a can kattı. Müdürümüz köy köy, çiftçi çiftçi, ev ev gezerek bu fabrikada alımı 32 bin tondan bugün 300 bin tona çıkardı” diye kaydetti. Çiftçilerden Nurettin Güngör ve İlhami Akköprü, Müdür Çelik’in göreve iadesini talep ettiler. Şeker Fabrikası Emekli Personeli Ali Altunbaş çalışkan olmak suç mudur diyerek müdürümüzü geri istiyoruz ”dedi. Şeker Fabrikası Personeli Mehmet Özdemir yetkililerin desteğini istedi.

AdminAdmin