YEREL
Giriş Tarihi : 12-03-2024 19:07

Septioğlu: Elazığ’ı Hak Ettiği Belediyecilik İle Buluşturacağız

Septioğlu: Elazığ’ı Hak Ettiği Belediyecilik İle Buluşturacağız

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, yaklaşan seçimler öncesi ziyaretlerine Çaydaçıra Mahallesi ile devam etti. Esnafın sorunlarını dinleyen Septioğlu, Elazığ’ı hak ettiği belediyecilik ile buluşturacağız dedi.

Yaklaşan 31 Mart Yerel Seçim Çalışmalarına sürdüren Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu esnaflar ve vatandaşlar ile bir araya gelerek sorun ve talepleri dinlemeye devam ediyor. Başkan Adayı Faruk Septioğlu son olarak Çaydaçıra Mahallesinde esnafları işyerlerinde ziyaret etti. Vatandaşlarla sohbet etti.

Esnaf ve vatandaşların sorunlarını dinleyen Septioğlu hazırladıkları projeler doğrultusunda şehrin geleceğine ilişkin istişarelerde bulundu.

 

 

Başkan Adayı Septioğlu ziyaretleri sonrası değerlendirmesinde “Elazığ’ımız için şimdi değişim zamanı. Şimdi birilerine kırmız kart gösterme zamanı. Bizim derdimiz makam, mevki, koltuk değil. Hiçbir zaman da olmadı. Bu millet bizden israftan uzak, hak ve adalet çizgisinde hizmet bekliyor. Bizim algı oluşturmak gibi bir gayretimiz yok, hemşehrilerimiz güçlü bir destekle yanımızdalar. İnşallah hep birlikte 31 Mart’ta bunu sandığa yansıtarak, Elazığ’ımızı hak ettiği belediyecilik anlayışıyla buluşturacağız.” dedi.

 

 

AdminAdmin