YEREL
Giriş Tarihi : 04-04-2024 14:52

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NDAN KADİR GECESİ MESAJI

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NDAN KADİR GECESİ MESAJI

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Kadir Gecesi dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Başta siz kıymetli hemşehrilerim olmak üzere aziz milletimizin ve tüm İslam aleminin Kadir Gecesi’ni tebrik ediyorum. Rabbim, bu mübarek geceyi tüm insanlık için hayırlara vesile kılsın.” dedi.

Başkan Şerifoğulları mesajında şunları kaydetti:

“Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi, ilahi rehberimiz Kur'an-ı Kerim'in indirilmeye başlandığı, duaların en makbul olduğu, rahmet ve mağfiretin sağanaklaştığı müstesna bir zaman dilimidir. Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (S.A.V.) ibadetle ve duayla geçirmemizi tavsiye ettiği, ilahi rahmetin kapılarının sonuna kadar açıldığı bu mukaddes zaman diliminin af ve mağfiretimize vesile olmasını niyaz ediyorum.

Bu mübarek gecenin başta Filistinli kardeşlerimiz olmak üzere tüm insanlık için barışa,  huzura ve refaha vesile olmasını yüce Rabbimden diliyor, başta siz kıymetli hemşehrilerim olmak üzere aziz milletimizin ve tüm İslam aleminin Kadir Gecesi’ni tebrik ediyorum. Rabbim, bu mübarek geceyi tüm insanlık için hayırlara vesile kılsın.”

mehmet karakılıçmehmet karakılıç