YEREL
Giriş Tarihi : 31-03-2023 22:15   Güncelleme : 31-03-2023 22:18

YRP MKYK ÜYESİ MEHMET GÜL, DİYARBAKIR VE VAN’DA TEMAYÜL YOKLAMALARINA KATILDI

YRP MKYK ÜYESİ MEHMET GÜL, DİYARBAKIR VE VAN’DA TEMAYÜL YOKLAMALARINA KATILDI

Yeniden Refah Partisi MKYK Üyesi ve Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Mehmet Gül, Diyarbakır ve Van illerinde gerçekleşen temayül yoklamalarına katılarak başkanlık yaptı.

14 Mayıs’ta gerçekleşecek olan 28. Dönem Milletvekilliği seçimleri öncesinde 81 ilde gerçekleşen temayül yoklamalarına Yeniden Refah Partisi adeta damga vurdu. Çok sayıda milletvekili aday adayının müracaat ettiği temayül yoklamaları oldukça heyecanlı geçti.

GÜL: YENİDEN REFAH YÜKSEK BİR OY ALACAK

Yeniden Refah Partisi MKYK Üyesi ve Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Mehmet Gül, Diyarbakır ve Van İllerinde gerçekleşen temayül yoklamalarına çok sayıda katılımın olduğunu belirterek açıklamasında şunları söyledi:

 “Genel Merkezimiz tarafından her iki ilde düzenlenen temayül yoklamalarına görevlendirildik. Diyarbakır ve Van illerinde partimize olan teveccüh karşısında duygulandığımızı belirtmek isterim Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’a yurt çapında büyük bir ilginin olduğuna şahitlik ediyoruz. inşallah 14 Mayıs’ta gerçekleşecek olan seçimlerde Yeniden Refah Partimiz güçlü bir şekilde TBMM’de yerini alacak. Cumhur İttifakı’na mensup her bir partinin ülkemizin ali menfaatleri doğrultusunda güzel bir seçim kampanyası yürütecek. Elbette bu seçimi bir yandan da buruk bir şekilde idrak ediyoruz. Kahramanmaraş merkezli depremlerde yaşamlarını yitiren vatandaşlarımıza Yüce Allah’tan rahmet diliyoruz. Yeniden Refah Partimize olan teveccühü 14 Mayıs’ta açılan sandıklarda göreceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle her daim bizlere ışık tutan muhterem Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’la yol yürümeye devam edeceğimizi ifade ediyor, vatandaşlarımızı Yeniden Refah’a davet ediyorum.”

AdminAdmin