YEREL
Giriş Tarihi : 16-01-2023 17:04

Prof. Dr. Atikeler, İYİ Parti’den Elazığ Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıkladı

Prof. Dr. Atikeler, İYİ Parti’den Elazığ Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıkladı

Prof. Dr. Mustafa Kemal Atikeler, 2023 seçimlerinde İYİ Parti’den Elazığ Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıkladı.

Elazığ'da İyi Parti'nin ilk Milletvekili Aday Adaylığını açıklayan isim, Prof. Dr. Mustafa Kemal Atikeler oldu. Prof. Dr. Mustafa Kemal Atikeler, 2023 içerisinde yapılacak olan genel seçimlerde İYİ Parti’den Elazığ Milletvekili Aday Adayı olduğunu belirtti. Düzenlediği kahvaltılı basın toplantısı ile kamuoyuna milletvekilliği seçimlerinde İYİ Parti’den Aday Adayı olduğunu açıkladı.

İYİ Parti’den Elazığ Milletvekili Aday Adayı Prof. Dr. Atikeler yaptığı açıklamada, “Uzun yıllardır Üniversite Hastanesinde daha sonrada özel hastaneler de doktor olarak hizmet verdim ve hizmet vermeye de devam ediyorum. Vatanını, milletini ve bayrağını seven, bölünmez bütünlüğümüzü savunan, ülkemize kasıtlı olarak sokulan yaklaşık 8 milyon sığınmacının ülkelerine geri gönderilmelerine inanan Atatürkçü, Atatürk ilke ve inkılaplarına inanan vatansever bir Türk vatandaşıyım. Son yıllarda ülkemizin içine düştüğü sıkıntılı tablo da işsiz ordusu almış başını gitmiş, işçi, emekli ve memur açlık sınırının altına yaşamaya mahkum edilmiş, binlerce esnaf siftahsız dükkan kapatmaktan usanmış ve tezgahını bırakmak zorunda kalmıştır.” dedi.

 “İYİ PARTİ ELAZIĞ’DA İYİ BİR ALTERNATİFTİR”

Prof. Dr. Atikeler, İYİ Parti’nin Elazığ’da yükselerek alternatif oluşturduğunu kaydetti. Atikeler, “Bu şartlar Sayın Meral Akşener öncülüğünde İYİ Parti’nin kurulmasını gerektirmiş ve milletimize ışık olmuştur. Mevcut siyasetçilerden yeterli desteği bulamayan değerli vatandaşlarımız teveccüh göstermiş, siyaseten yaklaşık 7 yıldır birlikte çalışmaktan onur duyduğum Sayın Meral Akşener’in peşinde koşmaya başlamıştır. Özellikle deprem sonrası Elazığ’ımızın gerek ekonomik gerek hukuki gerekse sosyal anlamda sahipsiz görüntüler vermesi hepimizi üzmüş,  halkımızdan gelen ciddi destek nedeniyle de İYİ Parti Elazığ’da yükselerek iyi bir alternatif oluşturmuştur.” dedi.

 “ÜLKEMİZ EKONOMİK OLARAK ZOR DURUMDA”

Prof. Dr. Atikeler, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Atikeler, “Ülkemiz şuanda fabrikaları satılmış, öz kaynaklarını yitirmiş, mevcut kaynaklarını yurt dışı ve yurt içi iş birlikçilere peşkeş çekilmiş, borç yükü altında faiz kıskacına girmiş ve ekonomik olarak çökmüş durumdadır. Bugün için enflasyon resmi rakamlarda bile yüzde 80’lerin üzerindeyken memura ve emekliye yapılan yüzde 30 zaman vicdanları kanatmıştır. Alım gücü 20 öncesine göre çok çok düşmüş, işçi, memur ve emekliler ciddi sıkıntılar yaşamıştır. Asgari ücrete yapılan zamların birkaç ay sonra yüksek enflasyon altında ezileceği ve yetersiz kalacağı bilinen bir gerçektir” diye ifade etti.

 “ELAZIĞ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYIYIM”

Elazığ'da İyi Parti'nin ilk Milletvekili Aday Adaylığını açıklayan, İYİ Parti’den Elazığ Milletvekili aday adayı Prof. Dr. Mustafa Kemal Atikeler oldu. Atikeler, “Ülkemizde adalet, ekonomi, eğitim, sağlık ve tarım alanlarında ciddi sıkıntılar var. 20 yıldır iktidarda olan Ak Parti, bu konularda adım atmaktan uzak görünmektedir. Halktan uzak saraylarda yaşayanların bu konularda halkın sorunlarını çözmesini beklemek ve istedikleri son bir fırsatı daha onlara vermek ülkemizin geleceğine ciddi bir darbe vuracaktır. Siyaseten hiçbir parti ve siyasetçi gözetmeden şuan ülkemize ve Elazığ’a yapılan hizmetleri yapanlardan Allah razı olsun diyoruz ve bunlardan daha iyi hizmeti yapacağımızın sözünü veriyoruz. Ancak dürüst siyaset yapmak, güleryüzlü ve çalışkan olmak, vatandaşlarımızın önünü açmak, sorunlarını çözmek için varmışınız derseniz, varım diyorum. Dürüst ve çok çalışacağımızın sözünü veriyorum. Şeffaf olacağımın sözünü veriyorum. Kapımın ve telefonlarımın herkese açık olacağının sözünü veriyorum. Kurulduğu günden beri içinde olan ve her kademesinde görev alan bir vatandaş olarak İYİ Parti’den Elazığ Milletvekili aday adaylığımı da açıklıyorum. Hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

mehmet karakılıçmehmet karakılıç