YEREL
Giriş Tarihi : 24-10-2023 15:59

ELAZIĞ BELEDİYESİ AHŞAP OYMACILIĞI YENİ DÖNEM KURS KAYITLARI BAŞLIYOR

ELAZIĞ BELEDİYESİ AHŞAP OYMACILIĞI YENİ DÖNEM KURS KAYITLARI BAŞLIYOR

Elazığ Belediyesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle "Hayat Boyu Öğrenme Projesi" kapsamında hayata geçirilen Ahşap Oymacılığı Kursu için yeni dönem kayıtları 25 Ekim 2023 tarihinde başlıyor.

Bayanlara yönelik faaliyet sürdürecek olan Ahşap Oymacılığı kursu için başvurular, 25-31 Ekim tarihleri arasında Elazığ Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’ne yapılacak.

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ ŞARTLAR ŞU ŞEKİLDE

Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, 31 Ekim 2023 tarihinde sona erecek olan kurs kayıtlarının, Elazığ Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’ne yapılacağı ve kursa sadece 18-45 yaş aralığındaki okuryazarlığı olan bayanların başvuru yapabileceği belirtildi.

KURSİYERLERE SERTİFİKA VERİLECEK

30 kursiyerin kabul edileceği yeni dönem eğitimlerinin, Elazığ Belediyesine ait Doğukent Kaya Karakaya Ek Hizmet Binası'nda oluşturulan atölyede verileceği ve eğitimlerin 6 ay süreceği kaydedildi. Program sonunda ise katılımcılara Milli Eğitim Bakanlığı onaylı “Hayat Boyu Öğrenme Kurs Bitirme Belgesi” verilecek.

mehmet karakılıçmehmet karakılıç