YEREL
Giriş Tarihi : 16-03-2023 23:02

Başkan Yıldırım, Seçim Kampanyası Hakkında Bilgi Verdi

Başkan Yıldırım, Seçim Kampanyası Hakkında Bilgi Verdi

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerine vurgu yaparak, seçim kampanyası hakkında bilgi verdi.

14 Mayıs’ta gerçekleşecek milletvekili genel seçimleri için AK Parti’de aday adaylık müracaatları 22 Mart Çarşamba günü saat 17.00’ye kadar uzatıldı. Buna bağlı olarak teşkilat temayül yoklaması da 25 Mart 2023 Cumartesi günü 10.00 -16.00 saatleri arasında yapılacak.

AK parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin yıldırım, kazanılmışların kaybedilmemesi adına yapılacak seçimlerin önemine değinerek, muhalefeti eleştirdi.

Başkan Yıldırım: “2023 seçimleri çok önemli kazanılmışların kaybedilmemesi adına çok önemli. 21 yıldır hizmet ettik, edeceğiz tabi lüks bir davranış değildi. Bizim hizmet anlayışımız buydu. Bir milletvekili CHP’nin diyor ki; “eğer Cumhurbaşkanı tekrar gelirse ve AK Parti’de iktidar olursa biz siyaset sahnesinden silineceğiz.” Ben demiyorum onlar söylüyor. Elhak doğrudur iktidara geleceğiz Cumhurbaşkanını seçeceğiz ve sizin gibilerde tarihin çöplüğünde yerini alacak.” Dedi.

AK Parti’nin seçim kampanyası hakkında da bilgi veren Başkan Yıldırım: “yaşanmış afet itibariyle, süre kısıtı itibariyle çok farklı seçim kampanyasına giriyoruz. Adayları belirledikten sonraki süreç 35 gün. Biz geçmişte 100 gün üzerinden kampanya yapıyorduk. Süre çok kısa bu sürece çok şey sığdırmak zorundayız. En önemli kampanya başlığımız Yüz Yüze, bundan asla vazgeçmedik. Gönlünü kırdığımız varsa bizzati yanına giderek gönlünü alıp destek isteyeceğiz. Gün destek verme günüdür.” Dedi.

AdminAdmin