YEREL
Giriş Tarihi : 23-10-2023 16:02

ABDULLAHPAŞA MAHALLESİ’NDE YOL GENİŞLETME VE ASFALTLAMA ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

ABDULLAHPAŞA MAHALLESİ’NDE YOL GENİŞLETME VE ASFALTLAMA ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

Elazığ Belediyesi, Elazığ’ın yol standardını yükseltme ve daha iyi şartlara getirme adına çalışmalarını sürdürüyor.

Bu kapsamda Elazığ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Abdullahpaşa Mahallesi Saray Bosna Caddesi’ndeki 4 şeritli yolda çalışmalarını tamamladı.

Yakup Kılıç Spor Salonu Kavşağı'ndan Abdullahpaşa Mahallesi Pazarı'na doğru giden yolda yol yenileme ve genişletme çalışması yapan belediye ekipleri; bin 800 metre uzunluğunda, 8 metre genişliğinde, çift gidiş ve çift geliş (2x2) toplam 4 şerit olan yolda PMT serimi, sıfır asfalt serimi, peyzaj, kaldırım, bordür, parke ve ışıklandırma çalışmalarını tamamladı.

Kaliteli ve konforlu bir şekilde vatandaşlara daha kolay bir ulaşım imkanı sunacak olan yol vatandaşların hizmetine sunuldu.

KÖSE: “MAHALLEMİZE DEĞER KATTI”

Abdullahpaşa Mahalle Muhtarı Yavuz Köse mahallede yapılan çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada, “Abdullahpaşa Mahallemizin Saray Bosna Caddesi’nde ve diğer sokaklarımızda Elazığ genelinde olduğu gibi altyapı çalışmaları başlatıldı. Saray Bosna Caddesi’nde başlatılan altyapı çalışmaları, yol çalışmaları, aydınlatma çalışmaları ve yeşil alan çalışmaları bitti. Bu çalışmalar mahallemize değer kattı. Şehir genelinde altyapı çalışmalarında %25’e yakın bir çalışma gerçekleştirildi. Hava koşullarından dolayı çalışmalar yavaş ilerlemektedir. Şu an mahallemiz hem parkları hem de yolları ile çok güzel bir mahalle oldu. Bu çalışmalar mahallemize değer kattı. Mahallemize katkılarından dolayı Elazığ Belediye Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğulları başta olmak üzere tüm belediye personellerine teşekkür ediyoruz.” dedi.

VATANDAŞLARDAN BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NA TEŞEKKÜR

Abdullahpaşa Mahallesi’ne yapılan çalışmalardan çok memnun olduklarını ifade eden vatandaşlar ise Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na yapılan hizmetten dolayı teşekkür ettiler.

“Elazığ’da 24 Ocak tarihinde çok büyük bir deprem oldu. Depremden sonra Abdullahpaşa Mahallemiz çok büyük hasarlar aldı. Belediye Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğulları ve ekibi çalışmaları ile mahallemizdeki hasarları gidermekte. Ekibi ile Abdullahpaşa Mahallemizde çok büyük bir çalışma yapıyor. Vatandaş olarak şu anda çok büyük rahata kavuştuk. Kendisine teşekkür ederiz.”

“Elazığ Belediye Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğulları’ndan Allah razı olsun. Mahallemizde altyapı çalışmalarını yaptı, yollarımızı yaptı, peyzaj çalışması yaptı. Depremden sonra mahallemiz çok kötü durumdaydı. Ama şimdi çok güzelleşti.”

mehmet karakılıçmehmet karakılıç