YEREL
Giriş Tarihi : 29-07-2023 22:46   Güncelleme : 29-07-2023 22:48

YOL YENİLEME VE GENİŞLETME ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

YOL YENİLEME VE GENİŞLETME ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Elazığ genelinde sürdürdüğü yol genişletme, asfalt, yol yapım ve kaldırım yenileme çalışmalarını sürdüren Elazığ Belediyesi, Şehit Feyzi Gürsu Caddesi’nde yol yenileme ve genişletme çalışması gerçekleştiriyor.

Yaz mevsimiyle birlikte ulaşımda konfor ve kaliteyi artırmak için yol yenileme seferberliği ilan eden Elazığ Belediyesi, çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Bu kapsamda Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Sürsürü Mahallesi Şehit Feyzi Gürsu Caddesi’nde (eski Elazığ Caddesi) yol yenileme ve genişletme çalışması gerçekleştiriyor.

Trafik yoğunluğunun artığı Şehit Feyzi Gürsu Caddesi’nde; 1000 metre uzunluğunda, 25 metre genişliğinde, çift gidiş ve çift geliş (2x2) toplam 4 şeritli olan yolun yapım çalışmaları büyük oranda tamamlandı.

Kültür Mahallesi Dört Yol Kavşağı’ndan Hicret Mahallesi Protokol Yolu’na doğru giden yolda yol yenileme ve genişletme çalışması yapan ekipler; PMT işleminin ardından asfalt serim ve aydınlatma çalışması gerçekleştiriyor.

Yol, asfalt serim ve aydınlatma çalışmalarının ardından vatandaşların hizmetine sunulacak.

Trafiğin aksamaması için ekiplerin, kısa süre içerisinde çalışmalarını tamamlayarak yolu vatandaşlarımızın hizmetine sunacağını söyleyen Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı İrfan Ergüven, “Eski adıyla Elazığ Caddesi olarak bilinen Şehit Feyzi Gürsu Caddesi’ndeki yol yenileme ve genişletme çalışmalarımızı son aşamaya getirdik. Çevre Yolu’ndan direk şehir merkezine bağlanacak ve ana güzergahlardan biri olacak olan bu caddemizde yolumuzu 4 şeride çıkardık. Bu yolu, kaldırım ve aydınlatma çalışmaları ile yeni bir bulvar yapıyoruz. Bu bulvarın yapılmasıyla protokol yolundan gelen araçlar, Hazardağlı Kavşağı’na varmadan direk şehir merkezine ulaşabilecekler. Bu yol sayesinde vatandaşlarımız Çevre Yolu'na 10 dakika daha erken varabilecekler ve istedikleri yere hızlı bir şekilde ulaşmış olacaklardır. Yol şehrimize hayırlı olsun.” dedi.

AdminAdmin