YEREL
Giriş Tarihi : 29-10-2023 13:35

KİTAPSEVERLERDEN BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NA TEŞEKKÜR

KİTAPSEVERLERDEN BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NA TEŞEKKÜR

Geçtiğimiz gün kapılarını ziyaretçilere açan Elazığ Belediyesi Kitap Fuarı, vatandaşların yoğun ilgisi ile devam ediyor. Kitapseverler, bu önemli organizasyon için Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na teşekkür etti.

ELAZIĞ BELEDİYESİ KİTAP FUARI’NA VATANDAŞLARIN YOĞUN İLGİSİ SÜRÜYOR

Elazığ’ın tanıtımına ve kültürel kalkınmasına katkı sunan Elazığ Belediyesi Kitap Fuarı, geçtiğimiz gün ziyaretçilerine kapılarını açtı. Birbirinden kıymetli ulusal, yerel şair-yazarların imza ve söyleşi programlarını gerçekleştirdiği Kitap Fuarı'na vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.

7’den 70’e tüm Elazığlıların binlerce esere ulaşabildiği, beğeniyle okuduğu eserlerin yazarları ile bir araya gelme fırsatı bulduğu Kitap Fuarı’nın ilk gününde değerli kalemler Bekir Develi, Türker Akıncı, Haluk Özdil, Murat Akan ve Zekeriya Efiloğlu vatandaşlarla buluştu. 9 gün sürecek olan Kitap Fuarı’nda, Sadık Yalsızuçanlar, Mine Sota, Ahmet Turgut, Serhat Yabancı, Bayram Karaçor, İkram Arslan, Seyit Ali Kahraman, Yaren Atalar, Ahmet Bulut, Prof. Dr. Yüksel Arslantaş, Sedat Çağlayan, Telmih Kitap – Şair/Yazarlar, Muhammed Tacettin Kutay, Alişan Kapaklıkaya, İkbal Gürpınar, Serdar Tuncer, Tufan Gündüz, Pelin Çift, Hulki Cevizoğlu, Sevda Türküsev, İhsan Süreyya Sırma, Hatice Kübra Tongar ve Mecit Ömür Öztürk gibi önemli şair ve yazarlar da Elazığlılar ile bir araya gelecek.

“ELAZIĞ’IMIZA BÖYLE BİR FUAR ÇOK YAKIŞTI”

Kitapseverler, böyle önemli bir organizasyonun Elazığ’da yapılmasından duyduğu mutluluğu dile getirerek, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na teşekkür etti.

Kitap Fuarı’na katılan kitapseverlerin ifadeleri şöyle; “Bir Elazığlı olarak düzenlenen Kitap Fuarı ile gurur duydum. Ben de şair ve yazarım. Katılım mükemmel. Elazığ adına çok sevinçliyim.”

“Kitap Fuarı çok kalabalık ve yoğun geçiyor. Önceki yıllara göre seçenekler ve katılım sağlayan yayınevleri sayısında artış söz konusu. Elazığ’ımıza böyle bir fuar çok yakıştı. Her yıl artan bir coşkuyla Kitap Fuarlarını karşılıyoruz.”

“Kitap Fuarı'na çok yoğun bir ilgi var. Kaliteli kitaplar da mevcut. Bizim için çok güzel bir fuar oluyor.”

“Öncelikle Elazığ Belediye Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğulları’na çok teşekkür ediyoruz. Birbirinden güzel kitaplarla dolu ve Elazığ için harika bir etkinlik gerçekleştiriliyor. Yazarların teşrifleriyle birlikte yoğunluğun da oldukça fazla olduğunu gözlemliyoruz. Başkanımız Şerifoğulları’nın yaptığı her etkinlik gibi Kitap Fuarı da çok güzel geçiyor.”

“Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğulları çok güzel bir düşünce ile bu organizasyonun hazırlanmasını sağlamış, kendisine çok teşekkür ediyoruz. Yoğunluk oldukça fazla. Elazığlıların Kitap Fuarlarına olan ilgisi her geçen sene giderek artıyor. Bu organizasyon için Gelecek Fuarcılık ve Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğulları’na teşekkür ediyoruz.”

“Kitap Fuarı’nın Elazığ için çok faydalı olduğunu düşünüyorum. Bu yılki katılımın yine çok yoğun olduğunu görüyoruz. Umarım fuara olan ilgi bu şekilde devam eder ve Elazığ’a getirileri de fazla olur. Sayın Başkanımız Şahin Şerifoğulları’na da çok teşekkür ediyorum.”

mehmet karakılıçmehmet karakılıç