YEREL
Giriş Tarihi : 06-04-2023 16:00   Güncelleme : 06-04-2023 16:02

YRP MKYK Üyesi Gül: Milli Görüş Meclis’e

YRP MKYK Üyesi Gül: Milli Görüş Meclis’e

Yeniden Refah Partisi MKYK Üyesi ve Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Mehmet Gül, 14 Mayıs’ta Milli Görüş kadrolarının meclise gireceğini kaydetti.

Geçtiğimiz hafta içerisinde Diyarbakır ve Van illerinde gerçekleşen 28. Dönem Milletvekilliği mülakat komisyonunda görev alan YRP MKYK Üyesi Mehmet Gül, teşkilatların seçime hazır olduğunu ifade etti. Her iki ildeki çalışmaların ardından genel merkezde gerçekleşen mülakat komisyonunda görev alan Gül, partilerine büyük bir teveccühün olduğunu kaydetti.

GÜL: PARTİMİZ YÜKSEK BİR OY ALACAK

14 Mayıs’ta gerçekleşecek olan seçimlerde partilerinin yüksek bir oy alacağını belirten MKYK Üyesi Mehmet Gül, Elazığ’ın bu konuda üzerine düşeni hakkıyla yerine getireceğini söyledi. Gül, sözlerine şöyle devam etti:

 “Oldukça yoğun bir hafta geçirdik. Önce Diyarbakır ve Van illeri sonrasında ise genel merkezimizde düzenlenen mülakat komisyonunda görev aldık. Genel Başkanımızın talimatları doğrultusunda teşkilat çalışmalarımızda artarak devam ediyor. Gerek ülke gerekse ilimizde partimizin en yüksek oyu alması adına gayret ve azimle çalışacağız. Merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan hocamızın “Hünkar Mahfili” olarak adlandırdığı Elazığ’da Yeniden Refah Partimize büyük bir ilginin olduğunu söylemek isterim. Bu duygu ve düşüncelerle Elazığlı hemşerilerimizin 14 Mayıs’ta Cumhur İttifakından yana tavır sergilemelerinin büyük önem arz ettiğini belirterek, bizlere olan güvenlerini boşa çıkarmayacağımızı ifade etmek istiyorum.”

mehmet karakılıçmehmet karakılıç