YEREL
Giriş Tarihi : 01-11-2023 16:57

Elazığ Belediyesi Kitap Fuarı'na Çevre İllerden De Yoğun İlgi

Elazığ Belediyesi Kitap Fuarı'na Çevre İllerden De Yoğun İlgi

Kapılarını açtığı günden itibaren kitapseverlerin yoğun ilgi gösterdiği Elazığ Belediyesi 4. Kitap Fuarı, ulusal ve yerel şair-yazarların imza ve söyleşi programlarıyla devam ediyor.

Elazığ Belediyesi tarafından Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi’nde organize edilen kitap fuarına, öğrenciler başta olmak üzere her yaştan vatandaşın ilgisi devam ediyor. Özellikle ulusal düzeyde tanınırlığa sahip ve herkes tarafından sevilerek takip edilen isimlere, Elazığlıların yanı sıra çevre illerden de çok sayıda vatandaş ilgi gösteriyor.

EĞİTİMCİLERDEN BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NA TEŞEKKÜR

Binlerce kitap ve yüzlerce yayınevinin yer aldığı Elazığ Belediyesi Kitap Fuarı’nı çocuklarıyla birlikte ziyaret eden aile ve misafirler, şehrin sosyal hayatına katkı sunduğu ve kaliteli zaman geçirilmesine imkan oluşturulduğu için Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na ve belediye ekibine teşekkür ettiler.

Eğitimcilerin de ilgiyle takip ettiği ve öğrencilerini yönlendirdiği kitap fuarında konuşan Elazığ Cumhuriyet Ortaokulu Müdürü Mahmut Karadağ, binlerce esere ulaşabildikleri ve takip ettikleri yazarlar ile bir araya gelme fırsatı buldukları için mutlu olduklarını ifade etti. Beğeniyle okudukları kitapları daha uygun fiyatlara bulabildiklerini belirten Müdür Karadağ, çocukları kitapla buluşturan fuarların devamının geleceğine inandıklarını kaydetti. Okul olarak ihtiyaç duydukları her konuda Başkan Şerifoğulları’na rahatlıkla ulaşabildiklerini ve kendisinden destek alabildiklerini kaydeden Karadağ, “Sadece eğitim alanında değil, şehircilik hizmetlerinde de başarılı bir Belediye Başkanına sahibiz.” ifadelerini kullandı.

Aynı şekilde Elazığ Marmara Eğitim Kurumlarında Biyoloji Öğretmeni olarak görev yapan bir diğer eğitimcimiz ise fuara gösterilen ilginin memnun edici düzeyde olduğunu ve böylesi bir fuarı organize etmenin Elazığ adına çok gurur verici olduğunu kaydetti.

 “HER FUAR BİR ÖNCEKİNE NAZARAN DAHA YOĞUN GEÇİYOR”

Fuarın şehre yakıştığını aktaran ziyaretçiler ise gerçekleştirilen her fuarın bir öncekine nazaran daha kalabalık geçmesinin, kitap ve yayınevlerinde artış olmasının şehrin eğitim hayatı noktasında umut verici olduğunu ve gururlandırdığını kaydettiler.

 

mehmet karakılıçmehmet karakılıç