YEREL
Giriş Tarihi : 14-06-2023 11:50

6. ULUSLARARASI FİZİKSEL KİMYA VE FONKSİYONEL MALZEMELER KONFERANSI

6. ULUSLARARASI FİZİKSEL KİMYA VE FONKSİYONEL MALZEMELER KONFERANSI

6. Uluslararası Fiziksel Kimya ve Fonksiyonel Malzemeler (PCFM 23) Konferansı Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin GÖKTAŞ'ın onursal başkanlığında ve Fırat Üniversitesi Fen Fakültesi Fizik Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ömer KAYĞILI başkanlığında 12 farklı ülkeden kendi alanlarında dünyaca tanınan bilim adamlarının katılımıyla Fırat Üniversitesi’nde gerçekleştirildi.

Prof. Dr. Bahaeddin Ögel Konferans Salonu’nda düzenlenen programa Fırat Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Soner ÖZGEN, Fakülte Dekanı Prof. Dr. Mikail ET, akademisyenler ve davetliler katıldı.

Düzenlenen konferans ile yurt içinde ve yurt dışında farklı üniversiteler, kurumlar, şirketler, topluluklar ve ajanslardaki araştırmacıları, bilim insanlarını ve uzmanları konferansın temasına uygun olarak bir araya getirmek ve bu bilim insanlarının birbirleriyle iletişim kurmalarını sağlamak amaçlanıyor.

12 farklı ülkeden 170 katılımcının olduğu 6. Uluslararası Fiziksel Kimya ve Fonksiyonel Malzemeler Konferansında yaklaşık 130 sözlü ve poster bildiri yer alacak.

İki gün sürecek olan PCFM-2023 konferansı ile fiziksel kimya ve fonksiyonel malzemeler alanındaki bilimsel bilgiler, deneyimler, buluşlar ve son gelişmeler katılımcılar ile paylaşılırken ayrıca bilim ve teknolojinin ilerlemesi için çok disiplinli ve disiplinler arası çalışmalara da zemin hazırlanıyor.

mehmet karakılıçmehmet karakılıç