YEREL
Giriş Tarihi : 07-03-2023 19:25

AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin BALIK'ın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı

AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin BALIK'ın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı

AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin BALIK  8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle yayınladığı mesajında “Devleti devlet yapan millettir. Milleti millet yapan kadınlarımızdır” dedi

AK Parti Milletvekili Sermin Balık yayınladığı mesajında şunları söyledi.

 “ Hayatımızın en özel varlıkları kadınlarımız. Kimi savaşta bir nene hatun, kimi zaman evde annemiz, kimi yol arkadaşımız, kimi ise göz bebeği kızımız…   Allah’ın Doğum ile süslediği kadınlarımız.

Devleti devlet yapan millettir. Milleti millet yapan kadınlarımız.

Tüm dünyada 8 Mart Dünya kadınlar günü birçok etkinlikle kutlanıyor ne yazık ki ülkemizde yaşadığımız yüzyılın felaketi sebebiyle yüreklerimiz buruk içimiz kan ağlıyor.

Yaşadığımız deprem felaketi sonrasında sahada bulunarak afetzede vatandaşlarımızın yaralarını sarmak özellikle kadınlarımızın her türlü ihtiyaçlarını karşılamak için çalışmalarımızı hız kesmeden sürdürüyoruz.

Sahada yaptığımız çalışmalarda şunu gördük ki en acı gününde de olsa en zor şartlarda bile gerek çadırda gerek konteynerlerde bulunduğu ortamı yuvaya dönüştüren yine kadınlarımızın gücü, inancı ve emeğidir.

21 yıl boyunca kadınlarımızın hayatın her alanında daha yaygın ve daha güçlü yer alabilmesi için, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın kararlı duruşu sayesinde Türkiye’de birçok alanda milat niteliğinde adımlar attık. Biz kadınlar olarak da Türkiye Yüzyılında ülkemizin kalkınması ve refahı için yeniden ayağa kalkarak her türlü fedakarlıktan kaçınmayacağız. Türk kadını geçmiş yüzyıllardan bugüne ülkesine, devletine ve bayrağına olan inancını her koşulda göstermiştir.

Bu vesileyle gelecek nesillerimizin mimarları tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü en içten duygularımla kutluyorum.”

AdminAdmin