YEREL
Giriş Tarihi : 07-03-2024 20:03

Başkan Şerifoğulları’ndan Cip Yaşam Kompleksi Projesi

Başkan Şerifoğulları’ndan Cip Yaşam Kompleksi Projesi

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, yeniden belediye başkanı olarak seçilmesi halinde “Yeni Yüzyılda Elazığ Vizyonu” sloganı projeleri kapsamında, Cip Yaşam Kompleksi projesini hayata geçirmeyi hedefliyor.

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, yeni dönemde “Yeni Yüzyılda Elazığ Vizyonu” sloganıyla şehre yatırımlar kazandıracak. 

Başkan Şerifoğulları’nın projelerinde Dirençli Şehirlerde Elazığ Vizyonu, İstihdam ve Kalkınmada Elazığ Vizyonu, Ulaşımda Elazığ Vizyonu, Çevre ve Şehircilikte Elazığ Vizyonu, Bilim ve Teknolojide Elazığ Vizyonu, Tarih ve Turizmde Elazığ Vizyonu, Sosyal Belediyecilikte Elazığ Vizyonu, Kültür ve Sanatta Elazığ Vizyonu, Aile, Kadın ve Çocukta Elazığ Vizyonu, Engelsiz Şehircilikte Elazığ Vizyonu ve Gençlik ve Sporda Elazığ Vizyonu başlıkları yer alıyor.

 

 

AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şerifoğulları, Cip Barajı Mesire alanı karşı kıyısına konumlu 210 dönüm arazi üzerinde, başta jeotermal sağlık turizmi olmak üzere turizm açısından Elazığ’a yeni açılımlar kazandıracak yepyeni bir yaşam kompleksini hayata geçirecek.

 

 

KOMPLEKSTE; HAYVANAT BAHÇESİ, ÇOCUK MACERA PARKI VE EKOLOJİK PARK YER ALACAK

Cip Yaşam Kompleksi bünyesinde; Jeotermal Sağlık Turizmine Yönelik Günü Birlik Konaklama Tesisi, 60 dönüm alan üzerine Hayvanat Bahçesi, Ekolojik Park, 65 dönüm alan üzerine Çocuk Macera Parkı, Restoran ve Kafeler, Ticari Üniteler, Sahil Yürüyüş Yolu, Bisiklet Yolları ile Sosyal Donatılar yer alacak.

 

 

 

 

 

 

AdminAdmin