YEREL
Giriş Tarihi : 18-01-2024 19:29

ETSO Sigorta Sektörü Kurultayına Katıldı

ETSO Sigorta Sektörü Kurultayına Katıldı

 

 

Ankara’da düzenlenen Sigorta Acenteleri Kurultayına Elazığ Ticaret ve Sanayi Odasından da 14. gurup Sigortacılık Komite Başkanı İzzetin Karabulut katıldı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Sigorta Acenteleri İcra Komitesi işbirliği ile “Sigorta Acenteleri Kurultayı” düzenlendi. Kurultaya sektörün öncü kurumları ile birlikte TÜSAF Yönetimi, her ilin sigorta acenteleri il delegeleri, Ticaret Odaları sigortacılık meslek komite üyeleri, Türkiye genelindeki sigorta acenteleri derneklerinin yönetim kurulları katıldı. Kurultaya, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası adına 14. Gurup Sigortacılık Komite Başkanı İzzetin Karabulut da katıldı.

 

 

Toplantıya Elazığ Ticaret ve Sanayi Odasını temsilen katılan 14. Gurup Sigortacılık Komite Başkanı İzzettin Karabulut, kurultayın oldukça verimli ve yoğun katılımla gerçekleştiğini, TOBB-SAİK’in bu organizasyonla meslektaşları ile sektörün öncü kurumlarını bir araya getirmekle, sigorta sektörünü çok iyi temsil ettiklerini bir kez daha kanıtladıklarını ifade etti.  Kurultayda ele alınan konular ve kararlarla ilgili Elazığ’da da toplantı yapacaklarını ifade eden Karabulut, “Bu programın gerçekleşmesini sağlayan TOBB Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan ve SAİK yetkililerine teşekkür ediyorum” dedi. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği öncülüğünde değişik sektörlerin sorunları ve çözüm önerilerinin konuşulduğu birçok yeni kurultayın yapılacağını ifade eden Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan da, bu kurultaya ETSO adına katılarak sektörün sorunlarını dile getiren 14. Gurup Sigortacılık Komite Başkanı İzzettin Karabulut’a teşekkür etti.

 

AdminAdmin