YEREL
Giriş Tarihi : 14-03-2024 18:57

Başkan Adayı Septioğlu: “Elazığ Değişim İçin Kararını Vermiş”

Başkan Adayı Septioğlu: “Elazığ Değişim İçin Kararını Vermiş”

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu seçim çalışmalarına STK ziyaretleri ile devam etti. Ziyaretleri sırasında konuşan Septioğlu, Elazığ’ın değişim için kararını verdiğini söyledi

31 Mart Yerel Seçimleri için Yeniden Refah Partisi’nden Elazığ Belediye Başkanlığına aday olan Faruk Septioğlu seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor. Septioğlu, beraberindeki heyet ile birlikte ilk olarak El-Aziz Kültür, Eğitim ve Yardımlaşma Derneği’ni ziyaret ederek Dernek Başkanı Onur Şahin ve Yönetim Kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

Faruk Septioğlu’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden El-Aziz Kültür, Eğitim ve Yardımlaşma Dernek Başkanı Onur Şahin, seçim çalışmalarında kendilerine başarılar diledi.

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, misafirperverliklerinden dolayı Şahin ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti

 

 

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu ve beraberindeki heyet STK ziyaretinin ardından Yunus Emre Bulvarı, Sürsürü, Çaydaçıra ve Ataşehir Mahallelerinde esnaf ve vatandaşlar ile bir araya gelerek sorun ve talepleri dinledi.

 

 

Ziyaretlerinin ardından değerlendirmelerde bulunan Başkan Adayı Faruk Septioğlu, “Hemşehrilerimizle bir araya gelmeye, onları can kulağı ile dinlemeye devam ediyoruz. Görüyorum ki hemşehrilerimiz tüm samimi destekleriyle yanımızdalar. Bizlere güç veriyorlar. Elazığ değişim için kararını verdi İnşallah 31 Mart’ta bu şehir için yepyeni ve güçlü bir dönemi başlatacağız.” İfadelerini kullandı.

 

 

 

AdminAdmin