YEREL
Giriş Tarihi : 15-09-2023 11:58

GENÇLİK MERKEZİ'NDE ÜCRETSİZ GELİŞİM KURSLARI BAŞLADI

GENÇLİK MERKEZİ'NDE ÜCRETSİZ GELİŞİM KURSLARI BAŞLADI

Eğitim-Öğretim döneminin başlaması ile beraber çocuklar ve gençler farklı alanlarda kendilerini geliştirebilmeleri ve yeteneklerini keşfede bilmeleri için Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirilen kurs kayıt işlemleri başladı.

Yeni dönemde Şehit Muammer Faruk Salgar Gençlik Merkezi’nde tamamıyla ücretsiz olacak olan kurslar; ‘15- 29 yaş aralığı İngilizce, 10-29 yaş aralığı İşaret dili, Bağlama, 7-29 yaş aralığı Gitar, 14-29 yaş aralığı Ney, 14-29 yaş aralığı Keman, 9-29 yaş aralığı, Bendir, 7-14 yaş aralığı, Fen Bilgisi, 8-29 yaş aralığı Halk Oyunları, 12-15 yaş aralığı Resim, 18-29 yaş aralığı Ses Eğitimi, 7-14 yaş aralığı Akıl ve Zeka oyunları, Ahşap Hediyelik Eşya Yapımı, 12-18 yaş aralığı Bilgisayar Programlama Teknikleri ve 7-29 yaş aralığı Piyano’ şeklinde olacak.

Kurslara katılmak isteyen gençler ve 18 yaşını doldurmamış çocuklar velileri ile beraber Şehit Muammer Faruk Salgar Gençlik Merkezi’ne giderek başvuruda bulunabilecek. Ayrıca kurslar kontenjan ile sınırlı.

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Çocuklarımız eğitim öğretim yılına başladı artık tüm öğrencilerimize hayırlı olmasını ve çok başarılı olacakları bir yıl olmasını diliyoruz. Okulların başlamasıyla birlikte çocuklarımız ve gençlerimiz derslerine ağırlık vermeye başladılar bile. Fakat çocuklarımız sürekli ders temposunda olarak zaman zaman bunalıp sıkılabiliyorlar özellikle farklı branşlarda yetenekli olan ve kendilerini geliştirmek isteyen çocuklarımızın aklı kurslarımızda kalıyor. Bizlerde Gençlik ve Spor olarak çocuklarımızın hem kafalarını dağıtabilecekleri hem de yeteneklerini ve ilgi alanlarını geliştirmek amacıyla birçok branşta açmış olduğumuz kurs ve atölyelerimizle çocuklarımızın yanındayız. Çocuklarımızı ve gençlerimizi Gençlik Merkezimize bekliyoruz   “ denildi.

mehmet karakılıçmehmet karakılıç