YEREL
Giriş Tarihi : 15-12-2023 16:04

Rektör Prof. Dr. Göktaş, Öğrencileri Makamında Ağırladı

Rektör Prof. Dr. Göktaş, Öğrencileri Makamında Ağırladı

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, “Çedene Bizden, Sohbet Sizden” programı kapsamında öğrencileri makamında ağırladı.

Fırat Üniversitesi Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü tarafından organize edilen “Çedene Bizden, Sohbet Sizden” buluşmaları kapsamında Rektör Prof. Dr. Göktaş yaklaşık 15 öğrenciyle bir araya geldi.

Elazığ’ın yöresel lezzeti çedene kahvesinin öğrencilere ikram edildiği buluşmada öğrenciler Rektör Prof. Dr. Göktaş’a taleplerini iletti.

Öğrencileri tek tek dinleyen ve taleplerini not alan Rektör Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, “Üniversitemizde 45 bine yakın öğrencimiz bulunmakta. Öğrencilerimizin sorunlarını ve taleplerini önemsiyoruz. Zaman zaman onlarla bir araya gelerek düşüncelerini dinliyoruz. Sorunlarının çözümü noktasında tüm ekibimizle birlikte gayret sarf ediyoruz. Öğrencilerimizin üniversitemizde daha verimli vakit geçirebilmelerini sağlamak için de yeni projelerimiz var. Öğrencilerimizin de başarı ve destekleriyle Üniversitemizin ulusal ve uluslararası sıralamasını daha da iyi seviyelere getireceğimize yürekten inanıyorum” dedi.

Rektör Prof. Dr. Göktaş’la bir araya gelen öğrenciler ise buluşmadan dolayı çok mutlu olduklarını ifade ederek Üniversite için yapılan çalışmalardan ve akademik başarılardan dolayı Rektör Prof. Dr. Göktaş’a teşekkür ettiler.

mehmet karakılıçmehmet karakılıç