YEREL
Giriş Tarihi : 13-03-2024 16:39

Minikler Elazığ Belediyesi Ramazan Etkinliklerinde Doyasıya Eğlendi

Minikler Elazığ Belediyesi Ramazan Etkinliklerinde Doyasıya Eğlendi

Elazığ Belediyesi, Ramazan etkinlikleri kapsamında miniklere yönelik gerçekleştirdiği etkinliklerle çocukların eğlenceli bir Ramazan akşamı yaşamalarını sağladı.

Elazığ Belediyesi, eski Ramazanları aratmayan birbirinden güzel etkinliklerine tüm hızıyla devam ediyor.

Sosyal Belediyecilik faaliyetleri kapsamında yapılan Ramazan etkinliklerinin 2. gününde Elazığ Belediyesi tarafından çocuklara özel program yapıldı.

7’den 70'e herkesin ilgi ve sevgiyle seyrettiği Hacivat ve Karagöz Orta Oyunu çocuklar için sunuldu.

Çocukların da zaman zaman oyuna dahil olduğu etkinlikte Hacivat ve Karagöz, yaptıkları esprilerle çocukların hafızalarına Ramazan anısı olarak yerleşti.

Çocuklar oyun sonrasında ise Elazığ Belediyesi personelleri ile birlikte şarkılar söyleyip dans ettiler.

Etkinlik boyunca tüm oyunları ilgi ile seyreden miniklere patlamış mısır ve pamuk şekeri ikramında bulunuldu.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NA TEŞEKKÜR

Geleneksel Türk Gölge Oyunu'na desteklerinden ötürü Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na teşekkür eden aileler bu kültürün yaşatılması için böylesi organizasyonların çok önemli olduğuna dikkat çekti.

Mutlulukları her halinden belli olan minikler düzenlenen Karagöz ve Hacivat Orta Oyunu, Mickey Mouse gösterisi ile oyun alanından çok memnun olduklarını, bu tür etkinliklerle çok eğlendiklerini söyleyerek Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na teşekkür ettiler.

ÇOCUK ETKİNLİK ALANI RAMAZAN AYI BOYUNCA AÇIK OLACAK

Elazığ Belediyesi Ramazan aynının maneviyatını yansıtan etkinliklerin yanı sıra çocuklar içinde çocuk etkinlik alanını hizmete sundu.

Ramazan ayı boyunca miniklerin hizmetinde olan çocuk etkinlik alanında ücretsiz olarak düzenlenen programlarda çocuklar çeşitli oyun aletleri, animasyon gösterileri ve şişme oyun parkurunda eğlenceli vakit geçirebilecekler.

Çocuk etkinlik alanı Ramazan ayı boyunca 11.00 ile 23.00 saatleri arasında Elazığ Belediyesi Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi’nde ücretsiz olarak açık olacak ve patlamış mısır ile pamuk şeker de ikram edilecek.

mehmet karakılıçmehmet karakılıç