YEREL
Giriş Tarihi : 21-07-2023 23:11   Güncelleme : 23-07-2023 09:34

AÇIK HAVA SİNEMA ETKİNLİKLERİ BAŞLADI

 AÇIK HAVA SİNEMA ETKİNLİKLERİ BAŞLADI

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından koordine edilen ve Gençlik Merkezince uygulanacak olan Sinemahalle Açık Hava Etkinliği Elazığ Şehit Muammer Faruk Salgar Gençlik Merkezinde ilk gösterimine başladı.

Şehrimiz özelinde yapılacak olan bu etkinlikte her hafta 1 mahallede olacak şekilde koordine edilerek, özellikle yaz ayları akşamında ve geçmiş yıllara da özlem olarak Açık Hava Sinema etkinliği düzenlenmeye devam edecek. Ak Parti Elazığ Milletvekili Sn. Mahmut Rıdvan Nazırlı, İl Müdür Abdulsamet Eren ve Mahallelilerin katılımıyla ilk gösterimi yapılan Gençlik Merkezinde,  7’den 77’ye herkese hitap edecek bu etkinlikte büyüklerimiz geçmişi yad ederek küçüklerimiz ise açık havada sinema izleminin keyfini yaşadılar.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Gençlerimizi her hafta mahallelerinde açık hava sinema etkinliğiyle ziyaret edeceğiz. Büyüklerimiz için nostaljik bir hava küçüklerimiz için açık havada sinema izlemenin keyfini çıkaracaklar. Büyüğünden küçüğüne herkesi programlarımıza davet ediyoruz, Gençlik Merkezimiz de ilk gösterimi gerçekleştirdik ve olmazsa olmazımız patlamış mısır ikram ettik. Küçük Prens filmiyle başladık bundan sonra belirlenecek olan mahallerimiz de etkinliklerimize devam edeceğiz. Buraya kadar gelerek bizlere eşlik eden Milletvekilimiz Sn. Mahmut Rıdvan Nazırlı’ya, gençlerimize ve mahallelilerimize teşekkür ediyoruz, ifadelerine yer verildi.

AdminAdmin