YEREL
Giriş Tarihi : 12-07-2023 13:10

REKTÖR PROF. DR. GÖKTAŞ, TEKNOFEST 2023’DE BAŞARI SAĞLAYAN AKADEMİSYENLERİ VE EKİPLERİNİ ÖDÜLLENDİRDİ

REKTÖR PROF. DR. GÖKTAŞ, TEKNOFEST 2023’DE BAŞARI SAĞLAYAN AKADEMİSYENLERİ VE EKİPLERİNİ ÖDÜLLENDİRDİ

TEKNOFEST 2023’e katılarak dereceye giren akademik personel ve ekipleri Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş tarafından ödüllendirildi.

Rektörlük makamında gerçekleştirilen programa; Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Yılmaz, TEKNOFEST’te dereceye giren takımlar ve danışman öğretim üyeleri katıldı.

Programda TEKNOFEST 2023 Tarım Teknolojileri yarışmasında 1. olan Dr. Öğretim Üyesi Burak Tanyeri danışmanlığında takım üyeleri Yusuf Yunus Atabay, Yunus Emre Yeşilkaya, Bilge Kabataş, Okan Seçil ve Yılmaz Uzun’a ödülleri takdim edildi.

Daha sonra TEKNOFEST 2023 yarışmasında Sanayide Dijital Teknolojiler İleri Kategorisi’nde 2. olan İpek Yolu Takımında bulunan Şule KAYA ve Safa Kaya’ya ve TÜBA En İyi Doktora Bilim Ödülleri 3’üncüsü İlhan Fırat Kılınçer’e ödülleri verildi. ISIF 2023 Ödülleri kapsamında altın madalya kazanan Prof. Dr. Ömür Aydoğmuş, gümüş madalya kazanan Doç. Dr. Furkan Sarsılmaz, Doç. Dr. Mustafa Ay ve Doç. Dr. Cafer Bal ve bronz madalya kazanan Prof. Dr. Hanbey Hazar ve Hüseyin Sevinç’e de ödülleri takdim edildi.

Çeşitli proje ve yarışmalarda derece elde eden akademisyenleri ve öğrencileri tebrik eden Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, “Fırat Üniversitesi olarak bilimsel çalışmaları var gücümüzle destekliyoruz. Araştırma Üniversitesi olan Üniversitemizde her geçen gün bizleri mutlu eden bilimsel çalışmalar ve bunların devamında da çeşitli başarılar geliyor. Bu kapsamda gayret gösteren ve başarı sağlayan akademisyenlerimizi ve öğrencilerimizi yürekten kutluyorum” dedi.

mehmet karakılıçmehmet karakılıç