SPOR
Giriş Tarihi : 06-07-2023 10:48

ANALİG KARATE YARI FİNAL MÜSABAKALARI ELAZIĞ’DA

ANALİG KARATE YARI FİNAL MÜSABAKALARI ELAZIĞ’DA

Anadolu Yıldızlar Ligi faaliyet programı çerçevesinde, Şehrimiz ev sahipliğinde gerçekleşecek olan Analig Karate Yarı Final müsabakaları, 14 ilden( Elazığ, Bingöl, Malatya, Muş, Bitlis, Mardin, Kars, Iğdır, Kilis, Batman, Diyarbakır, Gaziantep, Şanlıurfa ve Ağrı) 160 sporcunun katılımıyla Osman Bayraktar Sezonu Karate Yarı Final Müsabakaları, Yakup Kılıç Spor Salonunda 07-09 Temmuz tarihleri arasında Ev Sahibi olarak tüm sporcu ve antrenörleri ağırlıyoruz.

Harput’ta Saygı Yürüyüşü ile başlayacak olan programın ardındantakip eden günlerde 07-09 Temmuz tarihleri arasında da Yakup Kılıç Spor Salonun da müsabakalar gerçekleştirilecek.

Müsabakaya dair açıklamalarda bulunan İl Müdürü Abdulsamet Eren; Öncelikle Aziz Şehir Elazığ’a gelen bütün kafilelerimize hoş geldiniz diyorum. ilimizde yapmış olduğumuz sportif müsabakalardan dolayı mutluluğumu ifade etmek istiyorum. Geçtiğimiz sezonda bir çok Şampiyonayı şehrimiz ev sahipliğinde gerçekleştirmiştik, yine Analig Yüzme Grup müsabakalarını ilimizde gerçekleştirdik. Bu sezonda İl Müdürlüğü olarak en iyi şekilde üstümüze düşeni yapmaya her zaman hazırız.

Harput’ta düzenleyeceğimiz ve Maraş depreminde vefat eden Gençlik ve Spor personellerimizin anısına saygı yürüyüşü ile müsabakaları başlatıyoruz. Bu vesileyle de Şehrimize gelen tüm sporcu ve antrenörlere hoş geldiniz diyor, müsabakalarda başarılar diliyorum, Tüm hemşehrilerimizi müsabakalara davet ediyorum, ifadelerine yer verdi.

mehmet karakılıçmehmet karakılıç