YEREL
Giriş Tarihi : 27-06-2023 23:07

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, ŞEHİTLİKLERİ ZİYARET ETTİ

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, ŞEHİTLİKLERİ ZİYARET ETTİ

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman ve Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş ile birlikte Kurban Bayramı arifesinde Harput Şehitliği, Garnizon Şehitliği ve İcadiye Şehitliğini ziyaret ederek, şehitlerin kabirlerine karanfil bırakarak dua etti.

Şehitlik ziyaretinde şehit yakınlarıyla bayramlaşan Başkan Şerifoğulları, “Üzerinde yaşadığımız bu mukaddes topraklar uğruna can veren aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Tüm şehit yakınlarımıza da Rabbimden sabr-ı cemil niyaz ediyorum.” dedi. 

Başkan Şerifoğulları daha sonra Elazığ Milletvekilleri Prof. Dr. Erol Keleş, Ejder Açıkkapı, AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ve Gençlik Kolları Başkanı Emre Burak Kürüm ile birlikte Asri Mezarlığı ziyaret etti. Vatandaşlarla sohbet ederek bayramlaşan Başkan Şerifoğulları, Elazığ Belediyesi tarafından Asri Mezarlık’ta kurulan stantta kabir ziyaretinde bulunan vatandaşlara ikramlarda bulundu, çam fidanı hediye etti.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI KURBAN SATIŞ VE KESİM ALANINI ZİYARET ETTİ

Başkan Şahin Şerifoğulları daha sonra Milletvekili Erol Keleş ve AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ile birlikte Hicret Mahallesi Güney Çevreyolu, yeni Şehirler Arası Otobüs Terminali arka kısmında 20 dönüm alan üzerinde oluşturulan kurban satış ve kesim alanını ziyaret etti. Elazığ Belediyesi tarafından hazırlanan alanda hem kurban satıcıları hem de vatandaşlarla bir araya gelerek bayramlaşan Başkan Şerifoğulları, “Elazığ Belediyesi olarak bayram öncesi vatandaşlarımızın rahat ve huzurlu bir bayram geçirmeleri için gerekli tüm çalışmaları titizlikle gerçekleştirdik, bayram süresince nöbetçi ekiplerimizle hemşehrilerimizin hizmetinde olacağız. Başta hemşehrilerim olmak üzere aziz milletimizin ve tüm İslam coğrafyasının Kurban Bayramını tebrik ediyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum.” dedi.

AdminAdmin